• Lorem ipsum

Bar Stations

Hier vindt u onze collectie bar stations of ook genaamd cocktail stations. Met dit handige accessoire ordend u eenvoudig alle ingrediënten welke u nodig heeft achter de bar. In de collectie vindt u diverse soorten voor ingrediënten en accessoires.

-5%
Olympia Kunststof Zwarte Bar Caddy
Olympia
Kunststof Zwarte Bar Caddy
Zwarte tafelorganiser voorzien van 6 compartimenten voor servetten, rietjes, roerstaafjes, etc. Bijhorende servetten zijn verkrijgbaar in zwart en wit (CM560 en CB666).
€7,95€7,55
(€9,14 Incl. btw)
Stukprijs: €7,55 / Stuk
-5%
Olympia Houten Theestation
Olympia
Houten Theestation
Dit aantrekkelijke theestation is ideaal voor het bewaren en presenteren van bijvoorbeeld theezakjes, suikerzakjes en zelfs servetten en roerstaafjes. Perfect om kleine tafels en buffetten netjes en opgeruimd te houden.
€19,95€18,95
(€22,93 Incl. btw)
Stukprijs: €18,95 / Stuk
-5%
Vogue Ingredientenbak met 6 bakjes
Vogue
Ingredientenbak met 6 bakjes
Deze bargarneerunit heeft een RVS behuizing is een praktisch systeem voor het bewaren en scheiden van garnering. De unit is rechthoekig, voorzien van maar liefst 6 uitneembare bakjes en een scharnierdeksel om de inhoud van de bakjes te beschermen.
€21,50€20,40
(€24,68 Incl. btw)
Stukprijs: €20,40 / Stuk
-5%
Vogue Ingredientenbak met 3 bakjes
Vogue
Ingredientenbak met 3 bakjes
Deze bargarneerunit heeft een RVS behuizing is een praktisch systeem voor het bewaren en scheiden van garnering. De unit is rechthoekig, voorzien van 3 uitneembare bakken en een scharnierdeksel om de inhoud van de bakjes te beschermen.
€21,50€20,40
(€24,68 Incl. btw)
Stukprijs: €20,40 / Stuk
-5%
Barcenter met Servetdispenser
Barcenter met Servetdispenser
Eigentijds en praktisch barcenter. Een handige organiser voor servetten, rietjes en schijfjes citroen en limoen.
€32,95€31,30
(€37,87 Incl. btw)
Stukprijs: €31,30 / Stuk
-5%
San Jamar Garneercenter 4 compartimenten
San Jamar
Garneercenter 4 compartimenten
Dit garneercenter heeft 4 bakken voor verschillende producten en is een geweldige aanwinst voor iedere horecagelegenheid. De deksel klapt achter de unit weg, beschermt de inhoud van de bakken en dankzij de vorm zorgt hij voor nog meer capaciteit, omdat u
€89,95€85,45
(€103,39 Incl. btw)
Stukprijs: €85,45 / Stuk
-5%
San Jamar Garneercenter 5 compartimenten
San Jamar
Garneercenter 5 compartimenten
Dit garneercenter heeft 5 bakken voor verschillende producten en is een geweldige aanwinst voor iedere horecagelegenheid. De deksel klapt achter de unit weg, beschermt de inhoud van de bakken en dankzij de vorm zorgt hij voor nog meer capaciteit, omdat u
€89,95€85,45
(€103,39 Incl. btw)
Stukprijs: €85,45 / Stuk

Bar Stations

Met onze bar stations, ook bewaar- opvangbakjes genoemd heeft u altijd de gewenste ingrediënten binnen handbereik achter uw bar. Met de bar stations van Veluw Horeca bewaard u overzichtelijk en hygiënisch uw ingrediënten voor uw drankjes. Ideaal geschikt om garnituren in te bewaren zoals, schijfjes citroen, sinaasappel, kersen, olijven of limoen. De meeste modellen zijn vervaardigd uit sterk kunststof met uitneembare bakjes welke geschikt zijn voor de vaatwasmachine.

Verschillende bar en cocktail stations bij Veluw Horeca

Naast onze standaard bar stations ( garnituurunits ) welke verkrijgbaar zijn in 3 en 6 compartimenten, bent u bij Veluw Horeca ook aan het juiste adres voor andere barcaddy's. Zo hebben wij diverse organisers waar u rietjes, servetten, parapluutjes, tandenstokers, roerstaafjes, theezakjes en allerlei koffie- en thee accessoires in kunt bewaren. Zo heeft u altijd een opgeruimde bar en heeft u alles binnen handbereik om uw gasten snel te kunnen bedienen.

Bar stations kopen bij Veluw Horeca

Bij Veluw Horeca Groothandel bent u aan het juiste adres voor alle bar en cocktail stations voor achter uw bar. Naast dat deze bewaarbakjes ideaal zijn voor het opbergen van uw ingrediënten, kunnen deze ook worden afgesloten met een klapbare deksel. Zo heeft u niet alleen alles overzichtelijk maar ook hygiënisch. In onze collectie ontdekt u allerlei modellen welke uit een lopen in verschillende materiaal soorten en afmetingen.