• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cocktaillepels (3)

Merken
Om een heerlijke cocktail te bereiden voor uw gasten is een cocktaillepel een onmisbaar item achter uw bar. Met de cocktaillepel roert u gemakkelijk en professioneel de ingrediënten in de cocktail. Deze lepels zijn extra lang, perfect voor cocktailglazen.
Olympia RVS Cocktaillepel met Stamper 27cm
€5,95 €5,65 Stukprijs: €5,65 / Stuk
(€6,84 Incl. btw)
Bonzer RVS Cocktaillepel 25cm
€10,75 €10,20 Stukprijs: €10,20 / Stuk
(€12,34 Incl. btw)
Cocktaillepel Gedraaid Koper 27cm
€14,95 €14,20 Stukprijs: €14,20 / Stuk
(€17,18 Incl. btw)
Toon 1 - 3 van 3

Cocktaillepels

Om een heerlijke cocktail te bereiden voor uw gasten is een cocktaillepel een onmisbaar item achter uw bar. Met de cocktaillepel roert u gemakkelijk en professioneel de ingrediënten in de cocktail. Deze lepels zijn extra lang, dus perfect voor ieder type cocktailglas. Bij Veluw Horeca Groothandel bestelt u gemakkelijk en snel een gewenste cocktaillepel voor de aanvulling van uw barbenodigdheden.

Verschillende keuze cocktaillepels van Veluw Horeca

In onze collectie cocktaillepels vindt u verschillende cocktaillepels welke uiteenlopen in diverse maten, designs en materialen. Zo ontdekt u onder andere onze gedraaide verkoperde cocktaillepels welke een goede grip hebben. De meeste modellen hebben aan de achterzijde ook een nog een stamper, waardoor u met dezelfde tool ook nog eens de ingrediënten in uw cocktail kan stampen.

Cocktaillepel bestellen voor uw cocktails

Bij Veluw Horeca bent u aan het goede adres voor een geschikte cocktaillepel. In de webshop bestelt u snel en gemakkelijk de gewenste cocktaillepel online. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige rvs cocktaillepel of een trendy koperkleurige cocktaillepel. Wij hebben ze voor u klaar liggen. Naast onze cocktaillepels vindt u bij Veluw Horeca ook het grootste assortiment barbenodigdheden.

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: info@veluwhoreca.nl

Live Chat: Stel uw vraag