• Lorem ipsum

Cocktaillepels

Om een heerlijke cocktail te bereiden voor uw gasten is een cocktaillepel een onmisbaar item achter uw bar. Met de cocktaillepel roert u gemakkelijk en professioneel de ingrediënten in de cocktail. Deze lepels zijn extra lang, perfect voor cocktailglazen.

-5%
Olympia RVS Cocktaillepel met Stamper 27cm
Olympia
RVS Cocktaillepel met Stamper 27cm
Deze lange RVS lepel is ideaal voor het mixen van cocktails. Met gedraaide steel en een stamper voor het fijnstampen van suiker en fruit.
€5,95€5,65
(€6,84 Incl. btw)
Stukprijs: €5,65 / Stuk
-5%
Bonzer RVS Cocktaillepel 25cm
Bonzer
RVS Cocktaillepel 25cm
Deze barlepel van Bonzer is ideaal voor het maken van cocktails en het fijnstampen van ingrediënten. De lepel is perfect gebalanceerd en heeft een capaciteit van 5ml zodat ingrediënten nauwkeurig afgemeten kunnen worden. De steel is licht gedraaid en bied
€10,75€10,20
(€12,34 Incl. btw)
Stukprijs: €10,20 / Stuk
-5%
Cocktaillepel Gedraaid Koper 27cm
Cocktaillepel Gedraaid Koper 27cm
Deze verkoperde barlepel is lang genoeg om de bodem van het hoogste cocktailglas te raken en de perfecte metgezel voor elke professionele mixologist. Biedt een goede grip dankzij de gedraaide steel en kan gebruikt worden om laagjes te maken in een drankje
€14,95€14,20
(€17,18 Incl. btw)
Stukprijs: €14,20 / Stuk

Cocktaillepels

Om een heerlijke cocktail te bereiden voor uw gasten is een cocktaillepel een onmisbaar item achter uw bar. Met de cocktaillepel roert u gemakkelijk en professioneel de ingrediënten in de cocktail. Deze lepels zijn extra lang, dus perfect voor ieder type cocktailglas. Bij Veluw Horeca Groothandel bestelt u gemakkelijk en snel een gewenste cocktaillepel voor de aanvulling van uw barbenodigdheden.

Verschillende keuze cocktaillepels van Veluw Horeca

In onze collectie cocktaillepels vindt u verschillende cocktaillepels welke uiteenlopen in diverse maten, designs en materialen. Zo ontdekt u onder andere onze gedraaide verkoperde cocktaillepels welke een goede grip hebben. De meeste modellen hebben aan de achterzijde ook een nog een stamper, waardoor u met dezelfde tool ook nog eens de ingrediënten in uw cocktail kan stampen.

Cocktaillepel bestellen voor uw cocktails

Bij Veluw Horeca bent u aan het goede adres voor een geschikte cocktaillepel. In de webshop bestelt u snel en gemakkelijk de gewenste cocktaillepel online. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige rvs cocktaillepel of een trendy koperkleurige cocktaillepel. Wij hebben ze voor u klaar liggen. Naast onze cocktaillepels vindt u bij Veluw Horeca ook het grootste assortiment barbenodigdheden.

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: info@veluwhoreca.nl

Live Chat: Stel uw vraag