• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Flessenbakken (3)

Merken
Met onze flessenbakken heeft u nooit geen rondsligerende flessen achter uw bar. Wij hebben diverse soorten en maten flessenbakken om uw flessen geordend en hygiënisch op te bergen. Erg handig voor een geordende bar tijden drukke momenten.
Olympia RVS Flessenbak 107cm
€51,95 €49,35 Stukprijs: €49,35 / Stuk
(€59,71 Incl. btw)
Olympia RVS Flessenbak 82cm
€43,95 €41,75 Stukprijs: €41,75 / Stuk
(€50,52 Incl. btw)
Olympia RVS Flessenbak 56cm
€29,95 €28,45 Stukprijs: €28,45 / Stuk
(€34,42 Incl. btw)
Toon 1 - 3 van 3

Flessenbakken

De flessenbakken van Veluw Horeca Groothandel zijn ideaal voor het opbergen van uw flessen drank achter de bar. In het aanbod vindt u diverse flessenbakken in verschillende afmetingen. Zo heeft u altijd een perfecte flessenbak op maat. Zo kunt u gemakkelijk de flessen ordenen en bewaren achter de bar. De flessenbakken zijn vervaardigd uit sterk RVS en kunnen door middel eenvoudige zelfmontage op de gewenste plek worden gemonteerd. Dankzij de afgeronde hoeken kan het personeel zich er niet snel aan bezeren.

Flessenbakken in verschillende afmetingen

Voor iedere gangbare fles heeft Veluw Horeca Groothandel een perfecte flessenbak. Onze moddellen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen welke uit een lopen van 56 tot wel 107cm lang. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om meerdere bakken en afmetingen te combineren met elkaar voor voldoende opslag.

Flessenbakken kopen bij Veluw Horeca

In de webshop van Veluw Horeca Groothandel bestelt u gemakkelijk en veilig uw nieuwe flessenbakken voor uw onderneming. Naast onze flessenbakken vindt u bij Veluw Horeca ook het grootste assortiment barbenodigdheden. Ideaal om uw bar professioneel uit te breiden.

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: info@veluwhoreca.nl

Live Chat: Stel uw vraag