• Lorem ipsum

Folderhouders

-10%
Olympia Folderhouder 1/3 A4
Olympia
Folderhouder 1/3 A4
Deze 1/3 A4 folderhouder is perfect voor pamfletten, aanbiedingen en advertenties voor locale attracties of plaatselijk vervoer. Ideaal voor hotels, attractieparken en informatiecentra. Staand te gebruiken of aan de muur te bevestigen. Deze stijlvolle fol
€3,95€3,55
(€4,30 Incl. btw)
Stukprijs: €3,55 / Stuk
-11%
Folderhouder A5
Folderhouder A5
Folderhouder, A5 formaat. Staand te gebruiken of aan de muur te bevestigen. Ideaal als menu display in hotelkamers of voor folders van lokale attracties bij de receptie.
€4,25€3,80
(€4,60 Incl. btw)
Stukprijs: €3,80 / Stuk
-10%
Folderhouder A4
Folderhouder A4
Deze A4 folderhouder is precies wat gasten verwachten te zien als ze de receptie binnenlopen. Deze eenvoudige elegante folderhouders zijn geschikt voor circa 35 folders en zijn ideaal voor hotels, bed en breakfasts, pensions en informatiecentra. U kunt ze
€7,95€7,15
(€8,65 Incl. btw)
Stukprijs: €7,15 / Stuk
-10%
Plexiglas Visitekaartjeshouder
Plexiglas Visitekaartjeshouder
Deze visitekaartjeshouder is geheel vervaardigd uit plexiglas en is ideaal om uw bedrijfskaartjes te presenteren op de balie of receptie. De kaarthouders kunnen staand worden gebruikt maar kunnen ook aan de muur worden bevestigd.
€2,95€2,65
(€3,21 Incl. btw)
Stukprijs: €2,65 / Stuk

Folderhouders

Presenteer al uw folders, aankondigen en overige informatie in de folderhouders van Veluw Horeca. Folders die op stijlvolle manier worden gepresenteerd zijn aantrekkelijker voor uw gasten en zullen de aandacht naar hun toetrekken. Folderhouders zijn ideaal geschikt voor in uw lobby, toonbank of balie. In onze webshop vindt u diverse folderhouders welke verschillende afmetingen hebben, zodat u altijd de juiste folderhouder heeft voor uw aankondingen.

Folderhouders A5

In onze webshop vindt u folderhouder A5. Deze folderhouders zijn staand te gebruiken, maar kunnen ook worden gemonteerd aan de muur. Zo kunt u altijd een wand op elke gewenste plek voorzien van uw folders en aankondigen. In de A5 foldershouders kunt u circa 35 folders plaatsen.

Folderhouders A4

In onze webshop vindt u folderhouder A4. Deze folderhouders zijn staand te gebruiken, maar kunnen ook worden gemonteerd aan de muur. Zo kunt u altijd een wand op elke gewenste plek voorzien van uw folders en aankondigen. In de A4 foldershouders kunt u circa 35 folders plaatsen.

Folderhouders 1/3 A4

Ook voor het bekende standaard folder model 1/3 (A4) gevouwen heeft Veluw Horeca een perfecte folderhouder voor op uw balie. Tevens zijn deze ook staand te gebruiken en geschikt voor wandmontage. De 1/3 a4 folderhouders bieden een capaciteit voor circa 32 folders.

Folderhouders Staand

Alle folderhouders uit de collectie van Veluw Horeca zijn geschikt om staand te gebruiken op uw balie. Perfect voor aankondigen in uw lobby, restaurant of op de bar. Zoekt u een staande folderhouder? Of kiest u liever voor houders welke u op de muur kunt bevestigen? U vindt het allemaal in de webshop van Veluw Horeca

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: info@veluwhoreca.nl

Live Chat: Stel uw vraag