• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Folderhouders (4)

Merken
Olympia Folderhouder 1/3 A4
€3,95 €3,55 Stukprijs: €3,55 / Stuk
(€4,30 Incl. btw)
Folderhouder A5
€4,25 €3,80 Stukprijs: €3,80 / Stuk
(€4,60 Incl. btw)
Folderhouder A4
€7,95 €7,15 Stukprijs: €7,15 / Stuk
(€8,65 Incl. btw)
Plexiglas Visitekaartjeshouder
€2,95 €2,65 Stukprijs: €2,65 / Stuk
(€3,21 Incl. btw)
Toon 1 - 4 van 4

Folderhouders

Presenteer al uw folders, aankondigen en overige informatie in de folderhouders van Veluw Horeca. Folders die op stijlvolle manier worden gepresenteerd zijn aantrekkelijker voor uw gasten en zullen de aandacht naar hun toetrekken. Folderhouders zijn ideaal geschikt voor in uw lobby, toonbank of balie. In onze webshop vindt u diverse folderhouders welke verschillende afmetingen hebben, zodat u altijd de juiste folderhouder heeft voor uw aankondingen.

Folderhouders A5

In onze webshop vindt u folderhouder A5. Deze folderhouders zijn staand te gebruiken, maar kunnen ook worden gemonteerd aan de muur. Zo kunt u altijd een wand op elke gewenste plek voorzien van uw folders en aankondigen. In de A5 foldershouders kunt u circa 35 folders plaatsen.

Folderhouders A4

In onze webshop vindt u folderhouder A4. Deze folderhouders zijn staand te gebruiken, maar kunnen ook worden gemonteerd aan de muur. Zo kunt u altijd een wand op elke gewenste plek voorzien van uw folders en aankondigen. In de A4 foldershouders kunt u circa 35 folders plaatsen.

Folderhouders 1/3 A4

Ook voor het bekende standaard folder model 1/3 (A4) gevouwen heeft Veluw Horeca een perfecte folderhouder voor op uw balie. Tevens zijn deze ook staand te gebruiken en geschikt voor wandmontage. De 1/3 a4 folderhouders bieden een capaciteit voor circa 32 folders.

Folderhouders Staand

Alle folderhouders uit de collectie van Veluw Horeca zijn geschikt om staand te gebruiken op uw balie. Perfect voor aankondigen in uw lobby, restaurant of op de bar. Zoekt u een staande folderhouder? Of kiest u liever voor houders welke u op de muur kunt bevestigen? U vindt het allemaal in de webshop van Veluw Horeca

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: info@veluwhoreca.nl

Live Chat: Stel uw vraag