• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Glazenspoelborstels (10)

Merken
Voor het spoelen van de bierglazen zijn de spoelborstels van Veluw Horeca onmisbaar achter de bar. Snel en eenvoudig het vuile glas reinigen voor het volgende biertje. In onze collectie kiest u de spoelborstel welke u het fijnst vindt werken.
Toon 1 - 10 van 10

Glazenspoelborstels

Een schoon glas is de basis voor een heerlijk vers getapt biertje. De spoelborstel is daarom ook de uitkomst om de glazen snel en goed schoon te krijgen. Daarnaast is het erg belangrijk dat de borstels langdurig mee gaan en geen beschadigingen aan uw glazen geeft.

Glazen Spoelborstels Horeca

Veluw Horeca heeft diverse soorten glazenborstels geselecteerd welke van hoge kwaliteit zijn en het beste spoelresultaat geven. Het bekendste model heeft drie borstels welke vervaardigd zijn van 100% nylon. Dit voorkomt beschadigingen aan uw glazen en geven het beste eindresultaat. Namelijk brandschone glazen. Door middel van de vier sterke zuignappen onder voet, is deze glazenborstel eenvoudig te plaatsen in de spoelbak.

Met de glazenspoelborstel serveert u het beste biertje

Het is belangrijk om glaswerk goed te reinigen zodat biertjes hun schuimkraag behouden en drankjes niet gecontamineerd worden. Deze spoelborstel maakt uw glazen schoon en laat ze glanzen. Vul de bak voor de helft met warm water en gebruik een druppel afwasmiddel, zet het glas ondersteboven op de borstel en beweeg het heen en weer; de nylon borstelharen verwijderen snel al het vuil van het glas. Vervolgens kunt u de glazen op normale wijze afwassen.