Olympia Bestek Harley 18/0

Olympia Harley Bestek

Het Harley bestek van Olympia is een zeer geliefde bestek serie in de horeca. Door het heft met strakke lijnen oogt het bestek chique maakt dit design een echte eyecather op de gedekte tafel. De collectie is vervaardigd uit gepolijst RVS 18/0. Het Olympia bestek ligt zeer prettig in de hand. Het design van dit prachtige Harley bestek in combinatie met het afgeronde heft geven dit horeca bestek pure klasse. Perfect voor dagelijks intensief gebruik in de horeca.

11-delig bestekset Olympia Harley

Het Olympia Harley bestek bestaat uit 11 delen welke uw gedekte tafel helemaal compleet maken. De Harley collectie bestaat uit groot bestek voor de hoofdgerechten. Hier vindt u de tafelmessen, tafellepels en de tafelvorken. Het kleine dessert bestek welke gebruikt kan worden voor de nagerechten is ook erg geschikt voor de voorgerechten. Deze bestaan uit een dessertlepel, dessertmes, en een dessertvork. Aansluitend vindt u in de serie ook nog een bijpassende soeplepels, puddinglepels en steakmessen om het vlees moeiteloos te snijden.

Ontdek het Olympia Harley Bestek

Olympia bestek Harley vindt u online bij Veluw Horeca. Natuurlijk kunt u ook altijd langs komen in onze showroom om het Harley bestek te bekijken en te voelen. Naast deze schitterende bestekserie vindt in de webshop ook nog andere bestek series van olympia. Zo heeft iedere