Terug

Let op! Door de aanhoudende drukte kunnen de levertijden en reactietijd afwijken!

  • Snelle Levering! Vanaf 24-uur
  • Retourgarantie! Niet goed? Geld Terug!
  • Gratis Verzending! boven de € 250,-

Taartvorkjes

Filters

Taartvorkjes

Taartvorkjes kopen bij Veluw Horeca

Ben je op zoek naar nieuwe tafellepels voor je hotel, restaurant, café, catering of bedrijf? Met meer dan 50+ verschillende gebaksvorken slaag je altijd voor een perfecte gebakvork. Zo hebben wij gebaksvorken met een sierlijke rand maar ook moderne vorkjes in het ruime assortiment.

Horeca taartvorkjes

Laat je inspireren door de grote collectie aan gebaksvorken in de bestekwinkel. Met grote bekende merken waaronder Olympia, Intenzzo, Becchetti, ProSup en Amefa bestek, slaag je altijd voor een goede gebaksvork.
Bij veluw horeca kan je je eigen besteksets samenstellen of eenvoudig nabestellen om uw bestek weer aan te vullen. Met meer dan 65 verschillende besteksets ( series ) hebben wij altijd een perfect design. Je kan kiezen voor een gebakvork van het materiaal RVS 18/10 of voor RVS 18/0.

RVS 18/10 vorkjes

De vorkjes van rvs 18/10 zijn een samenstelling van chroom en nikkel. De 18 staat voor 18% chroom en de 10 voor 10% nikkel. Dit is de beste samenstelling voor de duurzaamheid avn chroom ( corrosie bestendig ) en de helderheid van nikkel. Deze kwaliteiten zorgen er onder andere voor dat het bestek lang en mooi glazend blijft (indien de onderhoudsinstructies in acht worden genomen). De gebaksvorken van rvs 18/10 kunnen gereinigd worden in de vaatwasmachine.
 

RVS 18/0 vorkjes

Vorkjes van rvs 18/0 zijn gemaakt van het type staal chroom. De 18 staat voor 18% chroom en hebben geen nikkel. Deze gebaksvorken hebben een mindere glans dan de 18/10 lepels. Gebaksvorkjes gemaakt van 18/0 staal kunnen worden gereinigd in de vaatwasmachine. We raden wel aan om direct na het eindigen van de reiniging de vorkjes met een zachte doek droog te wrijven.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box