Bent u de zomer weken goed doorgekomen?
Van appelgebak tot een salade
Snel nog even en bakkie, en aan de slag.
Horeca Zomer 2016
Misschien ben ik met dit blog iets te vroeg, maar wij waren al benieuwd hoe u de zomer door bent gekomen of beter nog, wat er nog gaat komen?
Ook waren wij benieuwd wat u voor extra's voor uw gasten heeft, naast een heerlijk koud drankje tuurlijk. Laatst hoorde ik van een ondenemer dat die gratis, zonnebrand creme ( kleine sachets ) op de tafel legde, en de gasten zich goed konden beschermen tegen de zon. Best een goed idee, u helpt een uw gast natuurlijk met een stukje extra service.
U wilt natuurlijk dat uw gasten zolang mogelijk blijven genieten op uw terras, en uiteraard meer gaan bestellen. Een goed verzorgd terras, met hier een daar een plantje, leuke wijnkoelers, en top service van de bediening zal uw gasten goed doen.
Ook waren wij benieuwd wat u voor extra's voor uw gasten heeft, naast een heerlijk koud drankje tuurlijk. Laatst hoorde ik van een ondenemer dat die gratis, zonnebrand creme ( kleine sachets ) op de tafel legde, en de gasten zich goed konden beschermen tegen de zon. Best een goed idee, u helpt een uw gast natuurlijk met een stukje extra service.
U wilt natuurlijk dat uw gasten zolang mogelijk blijven genieten op uw terras, en uiteraard meer gaan bestellen. Een goed verzorgd terras, met hier een daar een plantje, leuke wijnkoelers, en top service van de bediening zal uw gasten goed doen.