icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels van Veluw - Zondag 28 Augustus 2016

    Bent u de zomer weken goed doorgekomen?

    Van appelgebak tot een salade


    De koffiedrinkers staan al op het terras, en stellen de vraag '' bent u al open? '' Voor de meeste horeca zaken zal dit een bekende vraag zijn, wanneer u net uw terras klaar zet. Ja! de dag is weer begonnen. 

    Snel nog even en bakkie, en aan de slag.

    Horeca Zomer 2016 

    Misschien ben ik met dit blog iets te vroeg, maar wij waren al benieuwd hoe u de zomer door bent gekomen of beter nog, wat er nog gaat komen?

    Ook waren wij benieuwd wat u voor extra's voor uw gasten heeft, naast een heerlijk koud drankje tuurlijk. Laatst hoorde ik van een ondenemer dat die gratis, zonnebrand creme ( kleine sachets ) op de tafel legde, en de gasten zich goed konden beschermen tegen de zon. Best een goed idee, u helpt een uw gast natuurlijk met een stukje extra service.

    U wilt natuurlijk dat uw gasten zolang mogelijk blijven genieten op uw terras, en uiteraard meer gaan bestellen. Een goed verzorgd terras, met hier een daar een plantje, leuke wijnkoelers, en top service van de bediening zal uw gasten goed doen.

    Tip van vandaag, wees creatief!

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen