Bent u de zomer weken goed doorgekomen?

  • Geplaatst op
  • Door Niels van Veluw
  • 0
Bent u de zomer weken goed doorgekomen?

De Nederlandse Horeca kent geen ideale zomer..... Dat las ik zojuist uit een artikel van 2012. Of we het eens zijn met deze stelling, is nooit te voorspellen. Binnen Nederlandse klimaat kunnen we nooit echt zeggen, welke weken de zon zal schijnen op ons terras.

Van appelgebak tot een salade


De koffiedrinkers staan al op het terras, en stellen de vraag '' bent u al open? '' Voor de meeste horeca zaken zal dit een bekende vraag zijn, wanneer u net uw terras klaar zet. Ja! de dag is weer begonnen. 

Snel nog even en bakkie, en aan de slag.

Horeca Zomer 2016 

Misschien ben ik met dit blog iets te vroeg, maar wij waren al benieuwd hoe u de zomer door bent gekomen of beter nog, wat er nog gaat komen?

Ook waren wij benieuwd wat u voor extra's voor uw gasten heeft, naast een heerlijk koud drankje tuurlijk. Laatst hoorde ik van een ondenemer dat die gratis, zonnebrand creme ( kleine sachets ) op de tafel legde, en de gasten zich goed konden beschermen tegen de zon. Best een goed idee, u helpt een uw gast natuurlijk met een stukje extra service.

U wilt natuurlijk dat uw gasten zolang mogelijk blijven genieten op uw terras, en uiteraard meer gaan bestellen. Een goed verzorgd terras, met hier een daar een plantje, leuke wijnkoelers, en top service van de bediening zal uw gasten goed doen.

Tip van vandaag, wees creatief!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden