BLOG: Januari beursmaand!

  • Geplaatst op
  • Door Niels van Veluw
  • 0
BLOG: Januari beursmaand!

Vol nieuwe inspiratie het nieuwe jaar begonnen! Afgelopen maand heeft Veluw Horeca twee beurzen bezocht met alles op het gebied van en voor de Horeca en de hobbykok thuis. Ook bezochten wij de webwinkel vakdagen.

Horecava 2016


11 t/m 14 Januari liepen wij weer rond op de horecava in de RAI in Amsterdam. De horecava is al 60 jaar het trefpunt voor de foodservice professionals. Op deze beurs vindt je al jaren lang alles op het gebied van de horeca. Innovatief en inspirerend, zo kunnen we dan ook het beste deze beurs beschrijven.

Wat wij deze 4 dagen gedaan hebben, zijn opzoek gaan naar de nieuwste trends, ontwikkelen en vooral inspiratie opdoen. Wat wij hier mee willen doen als horeca groothandel is; het doorgeven aan u als ondernemer. Misschien heeft u zelf ook de beurs bezocht, en heeft u vele nieuwe artikelen gezien, die van toepassing kunnen zijn in uw bedrijf.

Ook bezochten wij, onder een genot van een kopje koffie onze vaste toeleveranciers. Erg leuk om even een praatje te maken en de nieuwste trends te bekijken. Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe trends? Bezoek dan snel de webshop.

Misschien heeft een enkele het al gelezen in het vorige blog, maar de komende tijd krijgen wij er een aantal leverancieren bij, dit betekend dat het assortiment nog breder gaat worden, en we u meer keuze en lagere prijzen kunnen bieden.

Met in 4 dagen tijd een bezoekersaantal van ruim 1,5 miljoen, kunnen we terug kijken op een geslaagde horeca beurs. 

Heeft u iets gezien op de horecava? en zou u dat graag willen in uw zaak? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice voor vrijblijvende informatie, en wij  helpen u graag!

 

Webwinkel Vakdagen 2016

20 & 21 Januari waren de webwinkel vakdagen 2016 in de jaarbeurs in Utrecht. Voor ons was dit de eerste keer dat wij hier een bezoek aanbrachten. Dit mede omdat het platform achter onze webshop (lightspeed) de hoofdsponsor was.

Na het bezoek aan de grooste stand (lightspeed), zijn we nog even met enkele bedrijven om te tafel gegaan voor nieuwe verpakkingssystemen. Ook zal Veluw Horeca in zeer korte tijd overgaan naar een dienst voor het bezorgen van pakketten. U vraagt het zich misschien al af, waarom is de huidige niet goed? Wij willen dat uw pakketten met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit, zo snel mogelijk bij u kunnen afleveren. Dit was nog een aantekening in onze agenda, en de we hebben de uitkomst gevonden. Om u even een voorbeeld te geven; artikelen die bij ons voorradig liggen en u besteld van 12:00, kunt u de zelfde dag nog in huis hebben.

We kunnen u dus mededelen, dat de bezoeken aan deze twee beurzen, zeer geslaagd waren. Wij hopen onze producten en diensten steeds meer te kunnen uitbreiden.

Er staan een aantal mooie projecten op de agenda voor het begin van het jaar en daar houden wij u zeker van op de hoogte!

Heeft u onlangs nog vragen of opmerkingen? Plaats dan uw reactie hieronder! U mag natuurlijk dit blog delen...

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden