icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels van Veluw - Dinsdag 16 Mei 2017

    De mooiste cocktailglazen van deze zomer

    Ruime keuze cocktailglazen

    Er komen ieder jaar wel weer een paar nieuwe cocktails bij en dat zien we ook met de design van de glazen. Steeds meer nieuwe variaties, vormen en ook kleuren. Toch blijft er altijd een basisassortiment voor de echte klassieke cocktails. Martiniglazen, gin tonic glazen en de hurricane glazen zijn hier een groot voorbeeld van.


    Gin Tonic Glazen

    Misschien is de gin tonic op dit moment wel de populairste cocktail. De bartenders mixen erop los en er komen steeds meer variaties bij qau smaak en indrediënten. Het is natuurlijk helemaal super als jij je eigen gin-tonic uniek kan maken door smaak, ingrediënten en een trendy glas.

    Dé allermooiste merken

    Binnen het ruime assortiment cocktailglazen heeft Veluw Horeca mooie samenwerkingen met o.a. de bekende merken Royal Leerdam, Libbey, Pasabahce, durobor, en het Italiaanse merk luigi bormioli.
    Omdat wij nauw betrokken zijn bij deze fantastische merken kunnen wij jullie een breed aanbod aanbieden en inspringen op de laatste trends en innovaties.

    Bekijk & bestel hier jouw cocktailglazen!




    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen