De mooiste cocktailglazen van deze zomer

De mooiste cocktailglazen van deze zomer

Ze worden ieder jaar een stukje populairder! Cocktails... ze zijn er in vele soorten en maten. En natuurlijk hoort er bij een luxe cocktail een perfect glas voor een mooie presentatie en beleving. In dit blog wil ik je laten inspireren om jouw lekkerste cocktails een mooie presentatie te geven, om de gasten een unieke beleving te geven.

Ruime keuze cocktailglazen

Er komen ieder jaar wel weer een paar nieuwe cocktails bij en dat zien we ook met de design van de glazen. Steeds meer nieuwe variaties, vormen en ook kleuren. Toch blijft er altijd een basisassortiment voor de echte klassieke cocktails. Martiniglazen, gin tonic glazen en de hurricane glazen zijn hier een groot voorbeeld van.


Gin Tonic Glazen

Misschien is de gin tonic op dit moment wel de populairste cocktail. De bartenders mixen erop los en er komen steeds meer variaties bij qau smaak en indrediënten. Het is natuurlijk helemaal super als jij je eigen gin-tonic uniek kan maken door smaak, ingrediënten en een trendy glas.

Dé allermooiste merken

Binnen het ruime assortiment cocktailglazen heeft Veluw Horeca mooie samenwerkingen met o.a. de bekende merken Royal Leerdam, Libbey, Pasabahce, durobor, en het Italiaanse merk luigi bormioli.
Omdat wij nauw betrokken zijn bij deze fantastische merken kunnen wij jullie een breed aanbod aanbieden en inspringen op de laatste trends en innovaties.

Bekijk & bestel hier jouw cocktailglazen!
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden