Een leuke samenwerking

  • Geplaatst op
  • Door Niels van Veluw
  • 0
Een leuke samenwerking

Enige tijd geleden kwamen wij een actieve foodblogger tegen op instagram. Na een leuk contact en een aantal gesprekken zijn we op een leuk idee gekomen; namelijk een aantal items uit het assortiment te koppelen met de heerlijke gerechten van Jody.

Ongewoon Lekker

Jody van ongewoon lekker, die zichzelf hieronder zelf gaat voorstellen, gaat de komende maanden heerlijke recepten maken, met artikelen uit de webshop. Inmiddels staan er al een paar online op haar website ongewoonlekker.com. En binnenkort zal ik ze ook delen met jullie, of neem alvast een kijkje op haar foodblog. Het is altijd erg leuk om de artikelen, ook in gebruik te zien, en deze combinatie met deze recpeten is super leuk.

Kimchi Loempia

Een foodblogger met passie voor 

eten, reizen & drinken!

Ik ben Jody (31) en heb in mei 2014 besloten om een eigen kook/eet/geniet pagina te maken, met veel wijn. Dit omdat ik dit eigenlijk miste in het (al grote) kookblog- websiteaanbod. Ik wil op mijn OngewoonLekkerblog, onalledaagse, gekke, nieuwe en gewoon ongewoon lekkere recepten plaatsen, waarmee je eens iets anders dan anders op tafel zet.
 

In 2015 heb ik het officiële SWEN3 Wijnbrevet gehaald. Heel pittig maar wel heel erg leuk om op deze manier met wijn bezig te zijn.
 

Ik ben een afgestudeerd geoloog (Utrecht), met een specialisatie in fossielen. Toen ik op kamers woonde, had ik nog helemaal geen interesse in koken… De keuken was altijd vies, de oven altijd in gebruik en de fijnste pan stond altijd vol met pasta in de koelkast. Pas toen ik in 2011 ging samenwonen (en ik de hele keuken voor mezelf had) begon het te kriebelen en ben ik de ´verloren´ kooktijd in gaan halen!
 

Ik woon samen met vriend Franz (maître/sommelier in Scheveningen) en twee katjes in Rijswijk, vlakbij Den Haag.


 


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden