icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels van Veluw - Dinsdag 10 Mei 2016

    Een leuke samenwerking

    Ongewoon Lekker

    Jody van ongewoon lekker, die zichzelf hieronder zelf gaat voorstellen, gaat de komende maanden heerlijke recepten maken, met artikelen uit de webshop. Inmiddels staan er al een paar online op haar website ongewoonlekker.com. En binnenkort zal ik ze ook delen met jullie, of neem alvast een kijkje op haar foodblog. Het is altijd erg leuk om de artikelen, ook in gebruik te zien, en deze combinatie met deze recpeten is super leuk.

    Kimchi Loempia

    Een foodblogger met passie voor 

    eten, reizen & drinken!

    Ik ben Jody (31) en heb in mei 2014 besloten om een eigen kook/eet/geniet pagina te maken, met veel wijn. Dit omdat ik dit eigenlijk miste in het (al grote) kookblog- websiteaanbod. Ik wil op mijn OngewoonLekkerblog, onalledaagse, gekke, nieuwe en gewoon ongewoon lekkere recepten plaatsen, waarmee je eens iets anders dan anders op tafel zet.
     

    In 2015 heb ik het officiële SWEN3 Wijnbrevet gehaald. Heel pittig maar wel heel erg leuk om op deze manier met wijn bezig te zijn.
     

    Ik ben een afgestudeerd geoloog (Utrecht), met een specialisatie in fossielen. Toen ik op kamers woonde, had ik nog helemaal geen interesse in koken… De keuken was altijd vies, de oven altijd in gebruik en de fijnste pan stond altijd vol met pasta in de koelkast. Pas toen ik in 2011 ging samenwonen (en ik de hele keuken voor mezelf had) begon het te kriebelen en ben ik de ´verloren´ kooktijd in gaan halen!
     

    Ik woon samen met vriend Franz (maître/sommelier in Scheveningen) en twee katjes in Rijswijk, vlakbij Den Haag.


     


    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen