Frisse Salade met Rauwe Ham, Perzik en Frambozendressing

  • Geplaatst op
  • Door Niels van Veluw
  • 0
Frisse Salade met Rauwe Ham, Perzik en Frambozendressing

Laatst kregen we een bezoekje van één van onze leveranciers.... een bakkie koffie erbij en even bij praten. Ook krijg ik de nieuwe catalogus in handen, met nieuwe producten waaronder de de serie Asia van het bekende servies merk Palmer. De serie viel me gelijk op door de kleuren, vormen en het gebroken glas, onder de heldere glazuurlaag.

Koken met de serie ASIA

Al een tijdje stond de serie Asia van Palmer hier uitgestalt, en moest ik maar weer eens een gerecht bedenken om deze serie in het zonlicht te zetten. Een Frisse salade leek me erg lekker! Het begint tenslotte toch echt zomer te worden

>> Bekijk de serie Palmer Asia

 


Frisse salade met rauwe ham, perzik en frambozendressing

Ingredienten:
 - Perzik
 - Rauwe ham
 - Geitenkaas
 - Rucola melagne
 - Frambozendressing
 - Basisdressing
 - Croutons ( zelf gemaakt )

Bereiding:
Bak wat dungesneden brood ( blokjes of plakjes ) krokant in een koekenpan, met wat olijfolie en peper en zout.

Snijd de perzik doormidden en verwijder de kern. Snijd halve maantjes van de perzik, en bak deze om en om in de pan met met suiker.

Maak de sla aan met basisdressing of een beetje olie met azijn ( 1 deel azijn, 3 delen olie )
Presenteer de sla midden in een bord of in een langwerpige streep.

Maak leuke roosjes van de rauwe ham, en leg deze speels over de salade.

Voeg de alle ingrdienten er verder op ( zie de video ) en dreseer het gerecht af met de frambozendressing.

Veel kookplezier!

>> Bekijk de Kookvideo








 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden