Frisse Salade met Rauwe Ham, Perzik en Frambozendressing
Koken met de serie ASIA
Al een tijdje stond de serie Asia van Palmer hier uitgestalt, en moest ik maar weer eens een gerecht bedenken om deze serie in het zonlicht te zetten. Een Frisse salade leek me erg lekker! Het begint tenslotte toch echt zomer te worden
>> Bekijk de serie Palmer Asia
>> Bekijk de serie Palmer Asia
Frisse salade met rauwe ham, perzik en frambozendressing
Ingredienten:
- Perzik
- Rauwe ham
- Geitenkaas
- Rucola melagne
- Frambozendressing
- Basisdressing
- Croutons ( zelf gemaakt )
Bereiding:
Bak wat dungesneden brood ( blokjes of plakjes ) krokant in een koekenpan, met wat olijfolie en peper en zout.
Snijd de perzik doormidden en verwijder de kern. Snijd halve maantjes van de perzik, en bak deze om en om in de pan met met suiker.
Maak de sla aan met basisdressing of een beetje olie met azijn ( 1 deel azijn, 3 delen olie )
Presenteer de sla midden in een bord of in een langwerpige streep.
Maak leuke roosjes van de rauwe ham, en leg deze speels over de salade.
Voeg de alle ingrdienten er verder op ( zie de video ) en dreseer het gerecht af met de frambozendressing.
Veel kookplezier!
>> Bekijk de Kookvideo
- Perzik
- Rauwe ham
- Geitenkaas
- Rucola melagne
- Frambozendressing
- Basisdressing
- Croutons ( zelf gemaakt )
Bereiding:
Bak wat dungesneden brood ( blokjes of plakjes ) krokant in een koekenpan, met wat olijfolie en peper en zout.
Snijd de perzik doormidden en verwijder de kern. Snijd halve maantjes van de perzik, en bak deze om en om in de pan met met suiker.
Maak de sla aan met basisdressing of een beetje olie met azijn ( 1 deel azijn, 3 delen olie )
Presenteer de sla midden in een bord of in een langwerpige streep.
Maak leuke roosjes van de rauwe ham, en leg deze speels over de salade.
Voeg de alle ingrdienten er verder op ( zie de video ) en dreseer het gerecht af met de frambozendressing.
Veel kookplezier!
>> Bekijk de Kookvideo