icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels van Veluw - Dinsdag 23 Februari 2016

    Hoeveel gooit u in de prullenbak?

    Volgooien die bak!

    Ieder horeca bedrijf heeft zijn afval, maar dat kan toch stukken minder? Het proces begint al bij het doen van de bestellingen. Wees altijd allert, wat en waarvoor u iets gaat bestellen, dit bedoel ik dan met dag verse producten. Denk twee keer na voordat u de bestelling invoert, of u het echt nodig heeft. Je zult merken, dat je snel iets te veel besteld omdat je misschien bang bent dat je te kort komt...

    Mise & Place

    Tijden de mise & place en alle voorbereidingen en bij het verwerken van uw vlees/vis, fruit en groeten etc. Bijven er altijd schillen, karkassen, vlees, vis, etc. over wat zo'n 92%, van alle bedrijven zo laat verdwijnen is de grote ton ( ook wel de prullenbak genaamd ). Misschien is het voor jou juist een uitdaging om hier vandaag nog direct op in te spelen. Van uw restafval kunt u namelijk heerlijke soepen, sauzen, dressings, coulis en nog veel meer van maken.... Ideaal voor bijvoorbeeld een dagschotel...
    Uiteraard kunt u deze schotel scherp aan de gasten aanbieden, en u pakt bijna de volle inslag. Win-Win

     

    Afval kun je beter scheiden?

    Hoe vaak hebben we deze vraag niet gehoord? Maar scheid u al het afval? Vaak scheiden de horeca bedrijven alleen het restafval en het papier/karton. Ook hier kunt u op besparen doormiddel van diverse afvalbakken voor het betaalbaar afvoeren van uw afval, en... u draagt ook nog een steentje bij aan ons milieu. U kunt dit natuurlijk ook altijd aan uw gasten vermelden door welke wijze dan ook, zij zullen dat zeker waarderen.

     

    Retourstroom van gerechten

    Als u als drukke ondernemer, een keer een paar naast een afvalbak gaat staan, en ziet wat er terug van tafel komt, en wat u personeel in de afvalbak, zult u zich vast een keer achter de oren krabben. Zonde! Als u met het personeel, dit een week bijhoud zult u al gauw merken, dat u de porties kunt verkleinen.. Dit scheelt op jaarbasis heel veel inslag.

    Bang dat u gasten met een lege maag de deur verlaten? 
    U kunt dit slim oppakken, om bij het serveren van uw gerechten, te vermelden dat uw gast altijd meer kunt krijgen. Nog een extra tip is om dit dan gratis te geven, want u heeft toch al veel bespaart, om uw portionering te verkleinen, en u gasten zullen dit waarderen en zeker terug komen!

     

    Hoe kunt u besparen?

    - Check u inslag
    - Verwerk uw restafval  ( personeels eten -/ soepen, sauzen etc. )
    - Afval scheiden / verpakkingen klein maken
    - Verklein uw porties
    - Extra na-service ( na serveren ) 

    • Petra Calis

      Geplaatst op donderdag 22 september 2016 09:55

      Wij zijn een basisschool en zoeken afvalbakken voor het sorteren van afval. Bovenaan deze pagina staan zwarte bakken, papier met een blauwe deksel, plastic met een oranje deksel en rest met een zwarte deksel. We hebben 20 containers rest-, papier- en plasticafval nodig. Wat zijn de kosten voor 20 setjes van 3 containers (totaal 60 stuks)?

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen