IJsblokjesmachines voor elke Horecazaak

IJsblokjesmachines voor elke Horecazaak

Tijdens de zomermaanden kunnen de temperaturen behoorlijk oplopen. U gasten zullen dan ook bij u op het terras een verkoeling zoeken met een heerlijk gekoeld drankje. Met een paar ijsblokjes in het glas verwent u de gast optimaal. Met de ijsblokjesmachines van Veluw Horeca Groothandel heeft u altijd het gekoelde drankje klaar staan.

IJsblokjesmachine van Veluw Horeca Groothandel

Of u nu ondernemer bent van een grote horeca gelegenheid of van een kleine. Uw gasten verlangen naar een heerlijk fris drankje bij u op het terras of in het restaurant. Vooral tijdens de zomermaanden zult u ongetwijfeld weten dat de ijsblokjes de machine uitvliegen. Bij Veluw Horeca hebben wij een ruime keuze professionele ijsblokjesmachine welke diverse capaciteiten hebben. Zo kunt u bij ons terecht voor een ijsblokjesmachine welke circa 10kg per 24 uur produceert. Ideaal voor de kleinere ondernemingen maar ook zeer geschikt voor thuisgebruik. Ook voor veel ijsblokjes bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij ook ijsblokjesmachines welke een capaciteit hebben van 380kg per 24 uur. Ideaal voor hotels en restaurants. Heeft u liever een tussenmaat? Geen enkel probleem... Voor iedere onderneming hebben wij diverse apparaten.

 

Professionele IJsblokjesmachine voor de Horeca

Voor iedere horeca onderneming groot of klein kunt u bij ons terecht voor een geschikte ijsblokjesmachine. Wij adviseren iedere horeca ondernemer niet op een ijsblokjesmachine te besparen. Hoe vervelend zou het zijn als u tijdens een vol terras in het hartje van de zomer zonder ijs komt te zitten? Daarnaast geven wij altijd het advies om een machine te kiezen welke een slag groter is dan uw heeft berekend. Zo komt u namelijk nooit voor onverwachte momenten te staan.

 

IJsblokjesmachine voor Thuis

Ook voor in de keuken thuis vindt u bij ons diverse kleine ijsblokjesmachines. Door het kleine formaat kunt u deze gemakkelijk in uw keuken gebruiken en verplaatsen. Ideaal voor tijdens warme dagen of wanneer u een feestje heeft. U koopt bij Veluw Horeca al een ijsblokjesmachine vanaf € 125,- online in de webshop.

 

IJsblokjesmachine Kopen?

Bestel vandaag nog uw nieuwe ijsblokjesmachine online bij Veluw Horeca. Het bestellen gaat erg gemakkelijk en snel. Daarnaast zijn alle modellen indien voorradig binnen 24-uur tot enkele dagen leverbaar. En heeft u altijd minimaal 1 jaar garantie op uw machine.

Heeft u vragen over onze modellen? Of wilt u gratis advies ontvangen? Wij staan dagelijks voor u klaar.

 

Bekijk alle IJsblokjesmachines

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden