icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels - Vrijdag 20 Juli 2018

    IJsblokjesmachines voor elke Horecazaak

    IJsblokjesmachine van Veluw Horeca Groothandel

    Of u nu ondernemer bent van een grote horeca gelegenheid of van een kleine. Uw gasten verlangen naar een heerlijk fris drankje bij u op het terras of in het restaurant. Vooral tijdens de zomermaanden zult u ongetwijfeld weten dat de ijsblokjes de machine uitvliegen. Bij Veluw Horeca hebben wij een ruime keuze professionele ijsblokjesmachine welke diverse capaciteiten hebben. Zo kunt u bij ons terecht voor een ijsblokjesmachine welke circa 10kg per 24 uur produceert. Ideaal voor de kleinere ondernemingen maar ook zeer geschikt voor thuisgebruik. Ook voor veel ijsblokjes bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij ook ijsblokjesmachines welke een capaciteit hebben van 380kg per 24 uur. Ideaal voor hotels en restaurants. Heeft u liever een tussenmaat? Geen enkel probleem... Voor iedere onderneming hebben wij diverse apparaten.

     

    Professionele IJsblokjesmachine voor de Horeca

    Voor iedere horeca onderneming groot of klein kunt u bij ons terecht voor een geschikte ijsblokjesmachine. Wij adviseren iedere horeca ondernemer niet op een ijsblokjesmachine te besparen. Hoe vervelend zou het zijn als u tijdens een vol terras in het hartje van de zomer zonder ijs komt te zitten? Daarnaast geven wij altijd het advies om een machine te kiezen welke een slag groter is dan uw heeft berekend. Zo komt u namelijk nooit voor onverwachte momenten te staan.

     

    IJsblokjesmachine voor Thuis

    Ook voor in de keuken thuis vindt u bij ons diverse kleine ijsblokjesmachines. Door het kleine formaat kunt u deze gemakkelijk in uw keuken gebruiken en verplaatsen. Ideaal voor tijdens warme dagen of wanneer u een feestje heeft. U koopt bij Veluw Horeca al een ijsblokjesmachine vanaf € 125,- online in de webshop.

     

    IJsblokjesmachine Kopen?

    Bestel vandaag nog uw nieuwe ijsblokjesmachine online bij Veluw Horeca. Het bestellen gaat erg gemakkelijk en snel. Daarnaast zijn alle modellen indien voorradig binnen 24-uur tot enkele dagen leverbaar. En heeft u altijd minimaal 1 jaar garantie op uw machine.

    Heeft u vragen over onze modellen? Of wilt u gratis advies ontvangen? Wij staan dagelijks voor u klaar.

     

    Bekijk alle IJsblokjesmachines

     

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen