Is jouw terras al compleet ?

  • Geplaatst op
  • Door Dennis
  • 0
Is jouw terras al compleet ?

Klaar voor het terrasseizoen?

De zonnestralen schijnen rijkelijk over Nederland, kortom het terrasseizoen is weer begonnen! Aan alles is hopelijk gedacht maar het terrasmeubilair niet vergeten?

Bij een heerlijk drankje en een zonnetje mag een terras eigenlijk niet ontbreken. als de terrassen vol zitten geeft dit gelijk een gezellige indruk in de stad. en krijgen vele voorbijgangers zin in een drankje of een hapje eten.

Maar hoe is de staat van jouw terrasmeubilair? 

Het perfecte terrasmeubilair?

Terrasmeubilair is er een veel soorten en maten, van houten tafels en stoelen tot aan hufterproef aluminium, maar wat is nou het perfecte terras? Eigen smaak en stijl van het café of brasserie bepalen de uitstraling van het terras, bij een trendy lounge café zul je niet snel een klassiek meubilair vinden. daarintegen zul je bij een "bruin" café geen strak en hippe stoelen en tafels vinden. 

Door de verschillende maten van terrastafels en terrasstoelen is er voor elke ruimte wel een oplossing, van groot terras tot 1 á 2 tafels door te combineren met verschillende soorten tafels en stoelen is op elk stukje grond wel een gezellige buitenzit te creëeren.  

Meer ruimte Creëren op uw terras?


Doormiddel van het plaatsen van hoge terrastafels en barkrukken bespaar je ruimte, waardoor je meer zitplaatsen kunt creëren. ook geeft het een gezellige sfeer wanneer je dit combineerd met wat lage tafels en stoelen. Zo zal iedereen een lekker plekje kunnen vinden op jou terras.

Doormiddel van terrasmeubilair wat er uitspringt verleid je de voorbijganger naar jou terras die daar zal genieten van een verfrissend drankje of een lekker hapje eten.

kortom je terrasmeulilair is een belangrijk aandachtspunt!


Terrasmeubilair onderhouden!

Na de aanschaf van een nieuw houten terrastafel of terrasstoelen of het opknappen van bestaand houten meubilair is het verstandig deze in te smeren met de beschermende Rustins teak olie, deze olie beschermd het hout en droogd zeer snel, het bestaat uit plantaardige olie met een hars combinatie waardoor het een mooie lichte glans geeft.  Veluw Horeca biedt een ruim assortiment aan terrasmeubilair!

 

Ook voor alle andere terras accessoires voor jouw terras kun je terecht bij Veluw Horeca. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden