Serviesserie: Rustico Iron Stone

Serviesserie: Rustico Iron Stone

Hallo! Leuk dat je weer even inspiratie op komt doen op het blog van Veluw Horeca. Nu het weer kouder wordt en de Herst ons nadert, zijn er weer super leuke Herfst trends. Vandaag wil ik de serie Rustico Iron Stone naar voren halen, al een paar maanden staat deze in de webshop, maar nu even in de spotlight.

Rustico Iron Stone

Uit het bekende serviesmerk Porcelite, komt de serie Rustico Iron Stone. Een mooi eigentijds servies met veel mogelijkheden voor het combineren van de items, en het creëren van nieuwe gerechten. Het aardewerkservies heeft een rustieke steen uitstraling, met een mediteraans tintje. Door de reactieve glazuurlaag en de verschillende ronde vormen, is geen elk item hetzelfde.

Bord | Iron Stone | 31,5cm
Rustico Iron Stone Diep Bord | Ø22cm

Rustico Iron Stone Kom | Ø15cm

De Serie

Met 9 verschillende items, waaronder diner, lunch, diepe, en verschillede vormen borden en kommetjes, maken deze serie compleet. Ideaal om creatief aan de slag te gaan in de keuken, en stem jouw gerechten af op het servies. Met de verschillende items vind je altijd het juiste item voor jou gerecht.

Een Mediteraanse look!

Steeds vaker verdwijnen de standaard witte borden uit onze keukenkastjes, niet voor niks, want iedere week komt er wel een nieuwe serie servies op de markt. De ene is nog mooier dan de ander, en we willen steeds meer variatie, kleur en design. De ontwerpers van de Iron Stone, zijn met natuurlijke kleuren aan de slag gegaan. Met Succes! Het robuuste design, en rustieke uitstraling, maken uw gerechten tot één geheel. De items uit het servies brengen een mediteraanse sfeer aan jou tafel.Ben jij nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier de gehele serviesserie Porcelite Rustico Iron Stone in de webwinkel
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden