icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels van Veluw - Woensdag 12 Oktober 2016

    Serviesserie: Rustico Iron Stone

    Rustico Iron Stone

    Uit het bekende serviesmerk Porcelite, komt de serie Rustico Iron Stone. Een mooi eigentijds servies met veel mogelijkheden voor het combineren van de items, en het creëren van nieuwe gerechten. Het aardewerkservies heeft een rustieke steen uitstraling, met een mediteraans tintje. Door de reactieve glazuurlaag en de verschillende ronde vormen, is geen elk item hetzelfde.

    Bord | Iron Stone | 31,5cm
    Rustico Iron Stone Diep Bord | Ø22cm

    Rustico Iron Stone Kom | Ø15cm

    De Serie

    Met 9 verschillende items, waaronder diner, lunch, diepe, en verschillede vormen borden en kommetjes, maken deze serie compleet. Ideaal om creatief aan de slag te gaan in de keuken, en stem jouw gerechten af op het servies. Met de verschillende items vind je altijd het juiste item voor jou gerecht.

    Een Mediteraanse look!

    Steeds vaker verdwijnen de standaard witte borden uit onze keukenkastjes, niet voor niks, want iedere week komt er wel een nieuwe serie servies op de markt. De ene is nog mooier dan de ander, en we willen steeds meer variatie, kleur en design. De ontwerpers van de Iron Stone, zijn met natuurlijke kleuren aan de slag gegaan. Met Succes! Het robuuste design, en rustieke uitstraling, maken uw gerechten tot één geheel. De items uit het servies brengen een mediteraanse sfeer aan jou tafel.



    Ben jij nieuwsgierig geworden?

    Bekijk hier de gehele serviesserie Porcelite Rustico Iron Stone in de webwinkel




    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen