icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Stylepoint - Woensdag 23 November 2016

    Toffe manieren om uw stamppot te presenteren

    De stamppot is niet weg te denken uit onze cultuur en het is het typische gerecht voor de winter. Hoewel de klassieke recepten nog altijd populair zijn wordt er ook steeds meer gevarieerd en zien we vaak de zogeheten culinaire stamppotten op de kaart staan. Om die reden vonden wij het leuk om na te denken over de presentatie, die mag dan ook wel net even anders zijn. Onderstaand een paar toffe manier om uw stamppot te presenteren.

    Direct uit de pan

    Emaille is weer helemaal hip en heeft een klassieke Nederlandse uitstraling. Het contrast van een culinaire stamppot in een klassiek bord of nog leuker een pan, is een toffe manier om uw gerecht te presenteren.

    Buffet

    De Multi Chef van Rosseto is een erg leuke manier om de stamppot te integreren in uw buffet. Het is een modern alternatief op de chafing dish, dat bedoeld is als een complete buffet oplossing. Met een mooie sitram pan op de Multi Chef, gevuld met een heerlijke stamppot, zou dit nog wel eens de ster van uw buffet kunnen worden.

    Foodsharing

    Het ‘sharing’ principe krijgt steeds meer voeten aan de grond. Gasten delen graag eten door middel van een tafel vol kleine hapjes of een schaal met één groot gerecht. De gegalvaniseerde stalen serveerschalen zijn super leuk om de stamppot op te serveren en geven het een rustieke uitstraling.

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen