Toffe manieren om uw stamppot te presenteren

Toffe manieren om uw stamppot te presenteren

Leuk dat je weer een blog van Veluw Horeca leest. In dit blog neem ik je mee naar leuke manieren om een stamppot te presenteren. Dit oude oer-Hollands gerecht, is vandaag de winter niet uit onze keuken te denken. Nieuwsgierig hoe jij een twist kan geven aan je stamppot? Lees dan gauw verder.

De stamppot is niet weg te denken uit onze cultuur en het is het typische gerecht voor de winter. Hoewel de klassieke recepten nog altijd populair zijn wordt er ook steeds meer gevarieerd en zien we vaak de zogeheten culinaire stamppotten op de kaart staan. Om die reden vonden wij het leuk om na te denken over de presentatie, die mag dan ook wel net even anders zijn. Onderstaand een paar toffe manier om uw stamppot te presenteren.

Direct uit de pan

Emaille is weer helemaal hip en heeft een klassieke Nederlandse uitstraling. Het contrast van een culinaire stamppot in een klassiek bord of nog leuker een pan, is een toffe manier om uw gerecht te presenteren.

Buffet

De Multi Chef van Rosseto is een erg leuke manier om de stamppot te integreren in uw buffet. Het is een modern alternatief op de chafing dish, dat bedoeld is als een complete buffet oplossing. Met een mooie sitram pan op de Multi Chef, gevuld met een heerlijke stamppot, zou dit nog wel eens de ster van uw buffet kunnen worden.

Foodsharing

Het ‘sharing’ principe krijgt steeds meer voeten aan de grond. Gasten delen graag eten door middel van een tafel vol kleine hapjes of een schaal met één groot gerecht. De gegalvaniseerde stalen serveerschalen zijn super leuk om de stamppot op te serveren en geven het een rustieke uitstraling.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden