Top 5: Populaire Horeca Theeglazen

  • Geplaatst op
  • Door Niels
  • 0
Top 5: Populaire Horeca Theeglazen

Natuurlijk weten we dat thee één van de meest gedronken warme dranken is in de wereld. Ook blijft een heerlijk kopje thee nog altijd erg populair in de horeca. Zowel smaken, geuren, kleuren en uiteraard de theeglazen zelf. Wij zetten voor u de top 5 theeglazen in de rij, welke in onze horeca groothandel het populairst zijn.

#1 Vela Theeglas 25cl

Het Vela theeglas van het glaswerk Pasabahce is al enkele jaren onze bestseller. Dit geharde theeglas heeft een modern design met een sterke oor. Met een inhoud van 25cl is de maat van dit theeglas perfect voor een standaard kopje thee. Daarnaast kunnen de vela glazen ook gebruikt worden voor koffie of andere warme dranken. De vela glazen zijn geschikt voor de vaatwasmachine, magnetron en zelf voor lage temperaturen in de vriezer. Bekijk het Vela Theeglas 25cl

Theeglas 25cl Vela ( Set van 2 )

 

 

#2 Tribeca Theeglas 29cl

Op nummer 2 staat het Tribeca theeglas welke een prachtige conische vorm heeft met een elegant oor. Net als de vela theeglazen is de tribeca ook vervaardigd uit gehard glas, zodat deze geschikt is voor thee en andere warme dranken. Met een inhoud van 29cl serveert u een perfecte maat voor uw gasten. De Tribeca theeglazen zijn geschikt voor de vaatwasmachine, magnetron en zelf voor lage temperaturen in de vriezer. Bekijk het Tribeca Theeglas 29cl

Theeglas 25cl Vela ( Set van 2 )

 

 

#3 Acapulco Theeglas 28cl

Als derde volgt het acapulco glas van het bekende glaswerk merk Libbey uit Nederland. Deze hoge theeglazen zijn circa 15cm met een praktisch oor aan de onderkant van het glas. Het acapulco theeglas wordt veel gebruikt voor verse munt thee, maar is ook geschikt voor een latte macchiato. De geharde acapulco theeglazen hebben een inhoud van 28cl en zijn geschikt voor de vaatwasmachine en magnetron. Serveer een heerlijke verse munt thee in dit prachtige theeglas van Libbey. Bekijk ze nu!

Theeglas Acapulco 28cl

 

 

 

#4 Aqua Theeglas 33cl

Nummer 4 in de rij is het Aqua theeglas van de Turkse glas fabrikant Pasabahce. Dit glas is ideaal voor uw gasten om een ruime kop thee te serveren. Met een inhoud van 33cl is dit theeglas iets ruimer dan een standaard theeglas. Het Aqua theeglas heeft een groot oor, waardoor het theeglas stevig kan worden vastgehouden. Het nadeel is wel dat de glazen niet hoger dan 2 op elkaar kunnen worden gestapeld. Wel zijn de glazen geschikt voor de vaatwasmachine en de magnetron. Serveer de lekkerste thee, koffie of een andere warme drank in deze aqua theeglazen. Bekijk ze nu in de webshop.

 

Theeglas Aqua 33cl

 

 

 

#5 Mazagran Koffie-/ Theeglas 24cl

Het mazagran koffie-/ en theeglas maakt deze top 5 compleet. Dit koffieglas is speciaal ontworpen door Arcoroc voor de Irish Coffee. Toch heeft een groot deel van onze klanten laten weten dat zij dit glas ook gebruiken voor de thee. Dit prachtige geharde glas staat op een voet, met daartussen het oortje welke een fijne grip heeft. Met een inhoud van 24cl zijn deze glazen zowel geschikt voor koffie, thee en andere warme dranken. Daarnaast is het mazagran glas ook erg geliefd voor special koffie's. Een handig glas voor diverse soorten warme dranken. Ontdek ze nu in de webshop.

Koffie- & Theeglas Mazagran

 

 

Bekijk alle Theeglazen

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: [email protected]

Live Chat: Stel uw vraag

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden