Veluw Horeca Blog >> Nieuw! Rustico Natura

Veluw Horeca Blog >> Nieuw! Rustico Natura

Nieuw bij Veluw Horeca! en Super gaaf voor het kerstmenu. Ja!.... daar is die zijn eindelijk. De gloednieuwe serviesserie Rustico Natura. Met trots presenteren wij heb dan nu, en net op tijd voor de feestdagen. In dit blog zal ik wat meer vertellen over deze te gekke servies serie. Ben je benieuwd naar één van de serviestrends van deze winter? Lees dan snel verder...

Rustiek & Natuurlijk

Deze nieuwe serviesserie is echt een topper voor in de Horeca. Deze aardewerk servieset is vitrified en is sterker dan normaal aardewerk. Ideaal om te besparen op breuk, door dit sterk servies.
Het hele serviesset bestaat uit 9 verschillende items, die we prima kunnen combineren met elkaar. Zo vinden we o.a. ronde borden, schalen, diepe borden, pastaborden, rechthoekige borden, en een leuk schaaltje.
Door de reactieve glazuurlaag is geen elk item uit deze serie hetzelfde!

Een echte beleving

Laat de gasten genieten, niet alleen van de drankjes en de gerechten, maar ook sfeer, service en aankleding horen daarbij. Daag de chef uit, en laat het keukenteam gerechten maken, die ideaal matchen met Rustico Natura. Met een rustieke uitstraling, waar de serie om bekend staat, kunnen de lekkerste klassiekers op geserveerd worden. 


 

Kerst servies?

Of het nu een mooi servies is voor de feestdagen, of niet. We kunnen het natuurlijk het hele jaar door gebruiken, om de mooiste gerechten op deze nieuwe serie te serveren.Ben jij nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier de gehele serviesserie Porcelite Rustico Iron Stone in de webwinkel 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden