icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels van Veluw - Maandag 12 December 2016

    Veluw Horeca Blog >> Nieuw! Rustico Natura

    Rustiek & Natuurlijk

    Deze nieuwe serviesserie is echt een topper voor in de Horeca. Deze aardewerk servieset is vitrified en is sterker dan normaal aardewerk. Ideaal om te besparen op breuk, door dit sterk servies.
    Het hele serviesset bestaat uit 9 verschillende items, die we prima kunnen combineren met elkaar. Zo vinden we o.a. ronde borden, schalen, diepe borden, pastaborden, rechthoekige borden, en een leuk schaaltje.
    Door de reactieve glazuurlaag is geen elk item uit deze serie hetzelfde!

    Een echte beleving

    Laat de gasten genieten, niet alleen van de drankjes en de gerechten, maar ook sfeer, service en aankleding horen daarbij. Daag de chef uit, en laat het keukenteam gerechten maken, die ideaal matchen met Rustico Natura. Met een rustieke uitstraling, waar de serie om bekend staat, kunnen de lekkerste klassiekers op geserveerd worden. 


     

    Kerst servies?

    Of het nu een mooi servies is voor de feestdagen, of niet. We kunnen het natuurlijk het hele jaar door gebruiken, om de mooiste gerechten op deze nieuwe serie te serveren.



    Ben jij nieuwsgierig geworden?

    Bekijk hier de gehele serviesserie Porcelite Rustico Iron Stone in de webwinkel



     

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen