icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels van Veluw - Vrijdag 6 Mei 2016

    Zelf groene pesto maken

    Ingrediënten:

    100 gram verse basilicum
    2 teentjes knoflook
    40 gram pijnboompitten
    50 gram geraspte Parmezaanse kaas
    Peper en Zout
    Olijfolie ( extra vergine)

    Bereidingswijze:

    1. Pureer de ingrediënten ( zonder de olijfolie en peper en zout ) in een keukenmachine of evt. met een staafmixer.
    2. Voeg druppelgewijs een fijne straal olijfolie toe als de keukenmixer nog aan staat.
    3. Hoe meer olijfolie je gebruikt, hoe dunner de pesto ( kies zelf je gewenste dikte )
    4. Breng de pesto op smaak met peper en zout, uiteraard ook naar gewenste smaak.
     

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen