Ontdek Bristol van Q Raw

Ontdek Bristol van Q Raw

Het Q Raw Bristol servies brengt elk gerecht van uw chef en keukenbrigade naar een hoger niveau. Het bristol servies heeft een reactieve glazuurlaag met een spikkel motief waardoor ieder item uniek is. Serveer en presenteer de mooiste creaties uit uw keuken op het q raw bristol servies.

Q Raw Bristol Servies

Het sfeervolle gespikkelde Q Raw Bristol servies is een echte eyecather voor zowel uw gerechten als voor op de gedekte tafel. Met de prachtige ronde strakke vormen oogt dit servies bijzonder luxueus. Dit servies bestaat uit 6 verschillende items en is vervaardig uit sterk stoneware voor professioneel gebruik in de horeca. Daarnaast is het gehele servies geschikt voor de vaatwasmachine, oven en magnetron.

 

 

Q Raw Bristol Borden

In het assortiment van Bristol ontdekt u 4 borden welke aan twee kanten kunnen worden gebruikt. Zo heeft u aan één zijde een bord welke een opstaande rand heeft en aan de andere kant een coupe vorm. Met deze tweezijdige borden serveert uw chef de mooiste creaties voor uw gasten.

 

 

Q Raw Bristol Servies Kopen bij Veluw Horeca

Bent u nieuwsgierig geworden naar het Q Raw Bristol servies? Bekijk dan snel alle items hieronder. In onze webshop bestelt u eenvoudig het Bristol servies online.  Breng de mooiste creaties van uw chef en keukenbrigade naar een hoger level en serveer en presenteer de mooiste en lekkerste gerechten aan uw gasten. Bekijk ook eens onze andere servies series Q Raw voor een unieke tafelsetting.

 

Bekijk Q Raw Bristol Servies

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: [email protected]

Live Chat: Stel uw vraag

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden