Trendy Bar Accessoires voor Professionals

Trendy Bar Accessoires voor Professionals

Wekelijks worden er duizenden soorten drankjes bereidt achter de bar. Van een vers getapt biertje tot aan de kleurrijkste cocktails. Om al deze drankjes op een professionele manier te bereiden en te serveren aan uw gasten, zijn goede bar artikelen en accessoires onmisbaar. In dit nieuwe blog leest u alles over de bar accessoires van Veluw Horeca Groothandel.

Bij Veluw Horeca vindt u alle barbenodigdheden en bar artikelen voor uw horeca onderneming. In de meeste bedrijven is de bar het centrale punt van de zaak. Erg belangrijk dus om deze goed in te richten voor een professionele uitstraling naar uw gasten toe. Vanuit de bar worden allerlei belangrijke taken geregeld. Hetzij bestellen invoeren, drankjes klaar maken, de sales met uw gasten. Maar ook functioneert de bar als een ontmoetingsplaats van uw bedrijf.

De Bar Accessoires van Veluw Horeca

In de collectie barbenodigdheden van Veluw Horeca vindt u een ruime keuze aan bar artikelen, om uw bar professioneel in te richten. Voor iedere bereiding van uw drankjes vindt u bij ons de juiste bar accessoires. Denkt u bijvoorbeeld eens aan flessenhouders aan de wand. Zo zien uw gasten direct welke dranken u uitgelicht heeft. Ook handige tools zoals; schenktuiten, glazen rimmers, kelnersmessen, doseerapparaten en barschenkers zijn onmisbaar op iedere bar. Ook biedt Veluw Horeca een mooi assortiment cocktail benodigdheden. Van cocktailshakers en likeurschenkers tot cocktailstrainers en barmaatjes.

Ook vindt u hier de collectie wijnaccessoires welke uiteenloop van wijnkoelers, flessenkoelers en Champagnekoelers tot aan handige wijnkoelerstandaards en wijnrekken. Zo heeft u altijd alle barbenodigdheden bij de hand om de beste kwaliteit te bieden aan uw gasten, en staat u niet dagelijks te tobben.

Professionele Barbenodigdheden Kopen

Met professionele barbenodigdheden en bar accessoires grijpt u nooit meer mis naar goed materiaal, en geeft u uw horeca onderneming een aangename presentatie naar uw gasten toe. Na het bereiden van uw drankjes, koffie of thee is de presentatie is een perfecte kans om u te onderscheiden. In onze webshop vindt u een ruim gevarieerd aanbod aan horeca glazen en servies.

Bar Accessoires en Bar Apparatuur

Naast onze ruime collectie barbenodigdheden bent u bij Veluw Horeca ook aan het juiste adres voor alle professionele bar apparatuur. Zo vindt u hier alle modellen citruspersen voor de verse sappen, maar ook bar blenders en vruchtenpersen voor uw lekkere cocktails ontbreken niet. Of u nu een nieuwe ijsemmer zoekt voor uw ijsblokjes, of een nieuwe bar apparatuur wilt aanschaffen. U vindt het allemaal in de online horeca webshop van Veluw Horeca. Hier kunt u snel en gemakkelijk alle gewenste bar artikelen bestellen.

Bekijk onze Bar Accessoires

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden