icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels - Maandag 12 November 2018

    Trendy Bar Accessoires voor Professionals

    Bij Veluw Horeca vindt u alle barbenodigdheden en bar artikelen voor uw horeca onderneming. In de meeste bedrijven is de bar het centrale punt van de zaak. Erg belangrijk dus om deze goed in te richten voor een professionele uitstraling naar uw gasten toe. Vanuit de bar worden allerlei belangrijke taken geregeld. Hetzij bestellen invoeren, drankjes klaar maken, de sales met uw gasten. Maar ook functioneert de bar als een ontmoetingsplaats van uw bedrijf.

    De Bar Accessoires van Veluw Horeca

    In de collectie barbenodigdheden van Veluw Horeca vindt u een ruime keuze aan bar artikelen, om uw bar professioneel in te richten. Voor iedere bereiding van uw drankjes vindt u bij ons de juiste bar accessoires. Denkt u bijvoorbeeld eens aan flessenhouders aan de wand. Zo zien uw gasten direct welke dranken u uitgelicht heeft. Ook handige tools zoals; schenktuiten, glazen rimmers, kelnersmessen, doseerapparaten en barschenkers zijn onmisbaar op iedere bar. Ook biedt Veluw Horeca een mooi assortiment cocktail benodigdheden. Van cocktailshakers en likeurschenkers tot cocktailstrainers en barmaatjes.

    Ook vindt u hier de collectie wijnaccessoires welke uiteenloop van wijnkoelers, flessenkoelers en Champagnekoelers tot aan handige wijnkoelerstandaards en wijnrekken. Zo heeft u altijd alle barbenodigdheden bij de hand om de beste kwaliteit te bieden aan uw gasten, en staat u niet dagelijks te tobben.

    Professionele Barbenodigdheden Kopen

    Met professionele barbenodigdheden en bar accessoires grijpt u nooit meer mis naar goed materiaal, en geeft u uw horeca onderneming een aangename presentatie naar uw gasten toe. Na het bereiden van uw drankjes, koffie of thee is de presentatie is een perfecte kans om u te onderscheiden. In onze webshop vindt u een ruim gevarieerd aanbod aan horeca glazen en servies.

    Bar Accessoires en Bar Apparatuur

    Naast onze ruime collectie barbenodigdheden bent u bij Veluw Horeca ook aan het juiste adres voor alle professionele bar apparatuur. Zo vindt u hier alle modellen citruspersen voor de verse sappen, maar ook bar blenders en vruchtenpersen voor uw lekkere cocktails ontbreken niet. Of u nu een nieuwe ijsemmer zoekt voor uw ijsblokjes, of een nieuwe bar apparatuur wilt aanschaffen. U vindt het allemaal in de online horeca webshop van Veluw Horeca. Hier kunt u snel en gemakkelijk alle gewenste bar artikelen bestellen.

    Bekijk onze Bar Accessoires

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen