icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels - Maandag 3 Juni 2019

    Emaille Servies. Nog steeds populair in vele restaurants

    Oud servies, in een nieuw jasje

    De afgelopen tijd zijn er weer vele nieuwe artikelen van emaille in onze collectie gekomen. Onze servies specialisten zijn continu bezig met het zoeken van nieuwe trends en producten voor uw onderneming. Zoals we het emaille servies van vroeger kennen; Wit met een blauwe rand, is het servies momenteel al in vele andere kleuren te verkrijgen.

    Het presenteren van uw gerechten op emaille servies

    Het gebruiken en serveren van uw gerechten op emaille servies heeft vele voordelen. Het nieuwe Emaille servies is gemaakt van een sterk rvs met een verglaasde coating op look. Zo kunt u het servies eindeloos gebruiken en kan niet kapot vallen of stoten. Hierdoor bespaart u ook direct in de kosten. Emaille geeft een trendy look aan uw gerechten welke aansluit op de laatste trends. Zo kunt u samen met uw keukenbrigade gaan brainstormen om uw gerechten een unieke presentatie te geven. Zo verrast u de gasten bij ieder bezoek in uw restaurant.

    Het emaille servies uit de collectie van Veluw Horeca

    Onze collectie met emaille servies is het afgelopen jaar weer fors uitgebreid. Zo vindt u o.a. nieuwe emaille mokken, schalen, borden en nog vele andere items. Ook voor op het buffet zijn er nu leuke items te verkrijger zoals een buffetemmer of foodplateau. Er zullen nog zeker nieuwe artikelen gaan komen in de komende tijd. Houdt daarom onze pagina met Emaille Presentatie Servies goed in de gaten.

     

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen