Emaille Servies. Nog steeds populair in vele restaurants

  • Geplaatst op
  • Door Niels
  • 0
Emaille Servies. Nog steeds populair in vele restaurants

Enkele jaren geleden werd het, van het vroegere populaire emaille servies, weer helemaal een trend in de horeca. Omdat steeds meer restaurants zich willen onderscheiden van de concurrenten en de opkomst van nieuwe foodtrends. Is het emaille servies vandaag de dag niet meer weg te denken uit de horeca.

Oud servies, in een nieuw jasje

De afgelopen tijd zijn er weer vele nieuwe artikelen van emaille in onze collectie gekomen. Onze servies specialisten zijn continu bezig met het zoeken van nieuwe trends en producten voor uw onderneming. Zoals we het emaille servies van vroeger kennen; Wit met een blauwe rand, is het servies momenteel al in vele andere kleuren te verkrijgen.

Het presenteren van uw gerechten op emaille servies

Het gebruiken en serveren van uw gerechten op emaille servies heeft vele voordelen. Het nieuwe Emaille servies is gemaakt van een sterk rvs met een verglaasde coating op look. Zo kunt u het servies eindeloos gebruiken en kan niet kapot vallen of stoten. Hierdoor bespaart u ook direct in de kosten. Emaille geeft een trendy look aan uw gerechten welke aansluit op de laatste trends. Zo kunt u samen met uw keukenbrigade gaan brainstormen om uw gerechten een unieke presentatie te geven. Zo verrast u de gasten bij ieder bezoek in uw restaurant.

Het emaille servies uit de collectie van Veluw Horeca

Onze collectie met emaille servies is het afgelopen jaar weer fors uitgebreid. Zo vindt u o.a. nieuwe emaille mokken, schalen, borden en nog vele andere items. Ook voor op het buffet zijn er nu leuke items te verkrijger zoals een buffetemmer of foodplateau. Er zullen nog zeker nieuwe artikelen gaan komen in de komende tijd. Houdt daarom onze pagina met Emaille Presentatie Servies goed in de gaten.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden