icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels - Donderdag 9 Augustus 2018

    Kiest u ook voor Emaille Servies?

    Stapelgek op emaille servies

    In de horeca spelen de trends snel in elkaar op. Toch is al enige tijd emaille erg populair voor het serveren van gerechten. De ene ondernemer vindt het helemaal niks... de anders is er stapelgek op. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het type bedrijf u heeft. Zo zullen we in sterrenzaken het emaille servies minder snel zien dan in een bistro of eetcafé.

     

    De blikvangers op uw tafel

    Emaille servies oogt robuust, stoer en zijn echte klassiekers welke al eeuwen lang in de gastronomie te vinden zijn. Vroeger was er bijna alleen maar emaille servies te vinden in de keuken thuis. Het was duurzaam, hygiënisch en het kon tegen een stootje. Met de emaille trend van nu zijn er veel mogelijkheden voor het presenteren van uw gerechten. Borden, schalen, mokken, bekers, pannentjes en nog veel meer. Het originele servies is wit met een blauwe rand welke ieder wel zal kennen. Tegenwoordig zijn er ook andere kleuren te verkrijgen welke perfect met elkaar kunnen worden gemixt voor een prachtige tafelpresentatie.

     

    Trendy emaille servies bij Veluw Horeca

    In onze collectie presentatieconcept hebben wij een categorie ingericht waar u een ruim assortiment emaille servies kan bekijken en bestellen. Deze collectie met meer dan 50+ items zijn een leuke toevoeging of vervangingen voor uw servies. 

     

     

    Ontdek Emaille Servies

     

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen