icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Veluw Horeca - Dinsdag 7 Mei 2019

    Nieuw! Hendi Piramide Terrasverwarmer

    Hendi Terrasverwarmer Piramide

    De Piramide terrasverwarmer van Hendi zorgt er niet alleen voor dat uw gasten er warm bij zitten, maar hebben ook een prachtig design welke een luxe uitstraling bieden op uw terras. Verwarming door middel van een echte vlam in de glazen buis, welke in het midden van de terrasverwarmer te zien is. Dit geeft een extra sfeer aan uw terras.

     

    Informatie Piramide terrasverwarmer Hendi

    De Hendi terrasverwarmer piramide is voorzien van een sterke aluminium behuizing welke bestand is tegen normale weersinvloeden. De zijkanten zijn afgewerkt met zwarte panelen van RVS. De sterke kwarts glazen buis aan de binnenzijde beschermt de vlammen tegen uw gasten. Aan de onderzijde van de terras heater kan eenvoudig een gasfles worden geplaatst welke hier perfect inpast. Met de elektrische ontsteking ontsteekt u binnen een paar tellen deze terrasverwarmer.

     

    Hendi Terrasverwarmer Piramide Bestellen?

    De Hendi terrasverwarmer piramide is geschikt voor zowel butaan als propaangas. Wordt compleet geleverd met alle toebehoren zoals een gasslang, drukregelaar en elektrische ontstekeing. Bestel vandaag nog deze Hendi terrasverwarmer bij Veluw Horeca, zodat uw gasten morgen er warm bij zitten.

     

    Direct bestellen >

     

     

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen