Nieuw! Hendi Piramide Terrasverwarmer

Nieuw! Hendi Piramide Terrasverwarmer

Nieuw verschenen bij Veluw Horeca is de Hendi Terrasverwarmer Piramide. Dankzij deze schitterende terrasverwarming zitten uw gasten ook op koude dagen er warmpjes bij. Lees alles over deze terrasverwarmer in dit nieuwe blog.

Hendi Terrasverwarmer Piramide

De Piramide terrasverwarmer van Hendi zorgt er niet alleen voor dat uw gasten er warm bij zitten, maar hebben ook een prachtig design welke een luxe uitstraling bieden op uw terras. Verwarming door middel van een echte vlam in de glazen buis, welke in het midden van de terrasverwarmer te zien is. Dit geeft een extra sfeer aan uw terras.

 

Informatie Piramide terrasverwarmer Hendi

De Hendi terrasverwarmer piramide is voorzien van een sterke aluminium behuizing welke bestand is tegen normale weersinvloeden. De zijkanten zijn afgewerkt met zwarte panelen van RVS. De sterke kwarts glazen buis aan de binnenzijde beschermt de vlammen tegen uw gasten. Aan de onderzijde van de terras heater kan eenvoudig een gasfles worden geplaatst welke hier perfect inpast. Met de elektrische ontsteking ontsteekt u binnen een paar tellen deze terrasverwarmer.

 

Hendi Terrasverwarmer Piramide Bestellen?

De Hendi terrasverwarmer piramide is geschikt voor zowel butaan als propaangas. Wordt compleet geleverd met alle toebehoren zoals een gasslang, drukregelaar en elektrische ontstekeing. Bestel vandaag nog deze Hendi terrasverwarmer bij Veluw Horeca, zodat uw gasten morgen er warm bij zitten.

 

Direct bestellen >

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden