Nieuw! Palmer Kiwi Servies

Nieuw! Palmer Kiwi Servies

Met dit nieuwe kiwi servies van Palmer spat elk gerecht van de borden af. Het kiwi servies heeft prachtige groene tinten en de looks van een kiwi. Het servies is leuk te combineren met frisse gerechten en desserts in ieder seizoen.

Fris en Fruitig Kiwi Servies

Met dit nieuwe kiwi servies van Palmer spat elk gerecht van de borden af. Het kiwi servies heeft prachtige groene tinten en de looks van een kiwi. Het servies is leuk te combineren met frisse gerechten en desserts in ieder seizoen. Dit hoogwaardige horeca servies van Palmer is in de kleinste details afgewerkt en is zeer sterk. Het servies is geheel vervaardig van stoneware en is voorzien van een reactieve glazuurlaag waardoor ieder item uniek is. Serveer en presenteer de mooiste en lekkerste gerechten op dit Palmer Kiwi servies van Veluw Horeca.

 

Palmer Kiwi Borden

Uit de serie zijn drie borden verkrijgbaar welke een afmetingen hebben van Ø22,5cm en Ø28,5cm. Daarnaast is er ook een diep bord van Ø22,5 x 5,5cm welke perfect te gebruiken is voor kleine salades of desserts Het kleine bord is ideaal geschikt voor salades of voorgerechten. Op het grote bord kunt u de heerlijke hoofdgerechten op serveren.

  

 

Palmer Kiwi Kom

De kleine kom uit de serie rock heeft een diameter van Ø15cm en heeft een inhoud van 25,5ml. Deze kom is ideaal voor het presenteren van kleine gerechten, bijgerechten en garnituren. Daarnaast kunt u hier ook een soepje in serveren.

 

Hoogwaardig Stoneware Servies

Stoneware servies is gemaakt van een specifiek type aardewerk. Kenmerkend aan het stoneware servies is dat het wordt gemaakt van een fijn korrelige klei waardoor er geen lucht bij kan komen. Hierdoor wordt het stoneware servies sterker dan een standaard aardewerk servies. Ook chipt het servies minder makkelijker. Stoneware servies wordt gebakken tussen de 1100 - 1300 graden Celsius.

Het Kiwi stoneware servies van Palmer is verglaasd waardoor het servies extra sterk wordt en het geschikt is voor de vaatwasmachine. Door middel van de reactieve glazuurlaag waarmee dit stoneware servies is mee afgewerkt is ieder item uit de serie uniek.

 

 

 

Bestel nu het Palmer Kiwi Servies bij Veluw Horeca

Veluw Horeca is trotse leverancier van het Kiwi servies van Palmer. De gehele serie is online verkrijgbaar in de webshop. Heeft u vragen over het servies? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten. Zij helpen u graag verder.

 

 

Ontdek Palmer Kiwi Servies>

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

 

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: [email protected]

Live Chat: Stel uw vraag

 

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden