Review: Arktic IJsmachine 2 Liter

  • Geplaatst op
  • Door Niels
  • 0
Review: Arktic IJsmachine 2 Liter

Kom alles te weten over de Arktic ijsmachine uit het assortiment ijsmachines van Veluw Horeca. Onze ijsmachine specialisten hebben alles voor u uitgezocht.

Arktic IJsmachine 2 Liter

Sinds enkele weken is deze schitterende ijsmachine nieuw verschenen in onze collectie. Met deze machine maakt u snel en heel eenvoudig heerlijk roomijs, sorbetijs en yoghurtijs. Onze ijsmachine specialisten hebben deze ijsmachine voor u getest en beoordeeld.

Maak het lekkerste ijs met de Arktic IJsmachine

Deze super snelle ijsmachine maakt binnen 90 minuten heerlijk ijs. Van roomijs tot sorbetijs en yoghurt ijs. De roestvast stalen ijshouder heeft een inhoud van 2 Liter, zo kunt u dus een grote hoeveelheid ijs in anderhalf uur bereiden. De machine is uitgevoerd met een luchtgekoelde compressor. Deze heeft een temperatuurbereik van -10° tot -35°C. Op de display kunt u dit zelf aanpassen.

Omdat de ijsmachine is voorzien van een koelhoudende functie kunt u tot 2 uur na de bereiding het ijs constant op de gewenste temperatuur houden. Het vooraf koelen van uw ingrediënten is niet nodig. U kunt dus direct aan de slag.

Het grote verlichte digitale display scherm aan de voorzijde van de ijsmachine toont de bedrijfstijd en de vriestemperatuur aan. Ook kunt u hier de beweging van de mixer op aflezen.

Door middel van de transparante deksel kunt u de bereiding volgen zonder dat u de machine open hoeft te doen. Met een twist-lock veiligheidssluiting is de deksel tijdens de bereiding goed afgesloten.

Arktic IJsmachine 2 Liter | 230V/180W Arktic IJsmachine 2 Liter | 230V/180W Arktic IJsmachine 2 Liter | 230V/180W

Arktic IJsmachine Schoonmaken

Het schoonmaken van de arktic ijsmachine is zo gebeurd. Alle elementen zijn eenvoudig uit de machine te halen, waarnaar deze direct kunnen worden gereinigd. Voor een lange levensduur raden wij altijd aan om dit met de hand te doen.

 

Arktic IJsmachine bestellen bij Veluw Horeca

Zoekt u een betrouwbare ijsmachine waar u eenvoudig en snel ijs mee kunt maken? Dan is deze Arktic ijsmachine een aanrader voor in uw keuken. Bekijk en bestel deze ijsmachine online bij Veluw Horeca.

 

Bekijk de Arktic IJsmachine

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden