Nieuw! Palmer Confetti Servies

  • Geplaatst op
  • Door Niels
  • 0
Nieuw! Palmer Confetti Servies

Met dit nieuwe Confetti servies van Palmer spat elk gerecht van de borden af. Het Confetti servies heeft prachtige gepikkelse patronen welke ieder uniek zijn. Met de looks van confetti. Het servies is leuk te combineren met frisse gerechten en desserts in ieder seizoen.

Kleurrijk Confetti Servies

Met dit nieuwe confetti servies van Palmer spat elk gerecht van de borden af. Het confetti servies heeft prachtige gekleurde tinten van roze, zwart, wit, bruin en blauw en de looks van een confetti. Het servies is leuk te combineren met frisse gerechten en desserts in ieder seizoen. Dit hoogwaardige horeca servies van Palmer is in de kleinste details afgewerkt en is zeer sterk. Het servies is geheel vervaardig van stoneware en is voorzien van een reactieve glazuurlaag waardoor ieder item uniek is. Serveer en presenteer de mooiste en lekkerste gerechten op dit Palmer confetti servies van Veluw Horeca.

 

Palmer Confetti Borden

Uit de serie zijn twee coupe borden verkrijgbaar welke een afmetingen hebben van Ø27cm en Ø21,5cm. Daarnaast is er ook een diep bord van Ø21 x 5,5cm welke perfect te gebruiken is voor salades en pastagerechten. Het kleine bord is ideaal geschikt voor salades of voorgerechten. Op het grote bord kunt u de heerlijke hoofdgerechten op serveren.

 Confetti Bord Ø27cm ( Set van 4 ) Confetti Diep Bord Ø21cm ( Set van 4 )

 

Palmer Confetti Kom

De kleine kom uit de serie confetti heeft een diameter van Ø14cm en heeft een hoogte van 5,5cm. Deze kom is ideaal voor het presenteren van kleine gerechten, bijgerechten en garnituren. Daarnaast kunt u hier ook een soepje in serveren.

 

Hoogwaardig Stoneware Servies

Stoneware servies is gemaakt van een specifiek type aardewerk. Kenmerkend aan het stoneware servies is dat het wordt gemaakt van een fijn korrelige klei waardoor er geen lucht bij kan komen. Hierdoor wordt het stoneware servies sterker dan een standaard aardewerk servies. Ook chipt het servies minder makkelijker. Stoneware servies wordt gebakken tussen de 1100 - 1300 graden Celsius.

Het confetti stoneware servies van Palmer is verglaasd waardoor het servies extra sterk wordt en het geschikt is voor de vaatwasmachine. Door middel van de reactieve glazuurlaag waarmee dit stoneware servies is mee afgewerkt is ieder item uit de serie uniek.

 

 

 

Bestel nu het Palmer Confetti Servies bij Veluw Horeca

Veluw Horeca is trotse leverancier van het Confetti servies van Palmer. De gehele serie is online verkrijgbaar in de webshop. Heeft u vragen over het servies? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten. Zij helpen u graag verder.

 

 

Ontdek Palmer Confetti Servies>

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

 

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: [email protected]

Live Chat: Stel uw vraag

 

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden