Nieuw! Q Raw Rock Servies

Nieuw! Q Raw Rock Servies

Het Q Raw Rock servies brengt elk gerecht van uw chef en keukenbrigade naar een hoger niveau. Het rock servies heeft een reactieve glazuurlaag waardoor ieder item uniek is. Serveer en presenteer de mooiste creaties uit uw keuken op het q raw rock servies.

Q Raw Rock Servies

Het stijlvolle rock servies is een echte sfeermaker voor zowel uw gerechten als voor op de gedekte tafel. Met een beton-achtige look en de rauwe texturen oogt het servies robuust en stoer met een natuurlijke uitstraling. Het Q Raw Rock servies bestaat uit vier verschillende items en is vervaardigd uit sterk stoneware. Daarnaast is het gehele servies geschikt voor de vaatwasmachine, oven en magnetron.

 

Q Raw Rock Servies Kopen bij Veluw Horeca

Bent u nieuwsgierig geworden naar het Q Raw Rock servies? Bekijk dan snel alle items hieronder. In onze webshop bestelt u eenvoudig het rock servies online.  Breng de mooiste creaties van uw chef en keukenbrigade naar een hoger level en serveer en presenteer de mooiste en lekkerste gerechten aan uw gasten. Bekijk ook eens onze andere servies series Q Raw voor een unieke tafelsetting.

 

Bekijk Q Raw Rock Servies

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: [email protected]

Live Chat: Stel uw vraag

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden