icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels - Dinsdag 23 Oktober 2018

    Nieuw! Q Raw Rock Servies

    Q Raw Rock Servies

    Het stijlvolle rock servies is een echte sfeermaker voor zowel uw gerechten als voor op de gedekte tafel. Met een beton-achtige look en de rauwe texturen oogt het servies robuust en stoer met een natuurlijke uitstraling. Het Q Raw Rock servies bestaat uit vier verschillende items en is vervaardigd uit sterk stoneware. Daarnaast is het gehele servies geschikt voor de vaatwasmachine, oven en magnetron.

     

    Q Raw Rock Servies Kopen bij Veluw Horeca

    Bent u nieuwsgierig geworden naar het Q Raw Rock servies? Bekijk dan snel alle items hieronder. In onze webshop bestelt u eenvoudig het rock servies online.  Breng de mooiste creaties van uw chef en keukenbrigade naar een hoger level en serveer en presenteer de mooiste en lekkerste gerechten aan uw gasten. Bekijk ook eens onze andere servies series Q Raw voor een unieke tafelsetting.

     

    Bekijk Q Raw Rock Servies

     

    Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

    Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

    Bel ons: 0318-304747

    Mail ons: [email protected]

    Live Chat: Stel uw vraag

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen