Top 5: Trendy IJscoupes, Zomer 2019

Top 5: Trendy IJscoupes,  Zomer 2019

Verras uw gasten met een heerlijke IJscoupe. Na het diner... of misschien wel in uw ijssalon. Veluw Horeca heeft een ruime collectie ijscoupes en dessertglazen. In dit nieuwe blog hebben wij de Top 5 IJscoupes van dit moment voor u op een rij gezet.

Top 5 Trendy IJscoupes voor deze zomer

Onze dessertglazen en ijscoupe specialisten hebben voor u deze top 5 samengesteld van de populairste ijscoupe- glazen van afgelopen tijd. Met het oog op nieuwe trends welke deze zomer weer zullen komen hebben zij hieronder alles voor u op een rijtje gezet.

 

Nummer 1 | IJscoupe Primavera van Bormioli Rocco

Iedereen kent deze populaire ijscoupes wel. Ze staan daarom al jarenlang op nummer 1 als meest bestelde ijscoupe bij Veluw Horeca. De ijscoupe glazen hebben een inhoud van 24cl en zijn voorzien van een bloemachtige kelk welke doorloopt naar een sierlijke voet. Met een paar ijsbollen erin en een toef slagroom serveert u binnen enkele minuten een heerlijke ijscoupe aan uw gasten.

Bormioli Rocco IJscoupe 24cl Primavera ( Set van 6 )Bormioli Rocco IJscoupe 24cl Primavera ( Set van 6 )

 

 

Nummer 2 | IJscoupe Fortuna van Bormioli Rocco

Op de 2e plek is de Fortuna ijscoupe van Bormioli Rocco eindigend. Deze schitterende ijscoupe heeft een speciale vorm welke lijkt om een hoorn. De ijscoupe is afgemaakt met een sierlijke rand en stevige voet. De Fortuna ijscoupe heeft een inhoud van 32cl waar perfect meerdere ijsbollen in kunnen worden geschept. De coupe is ook geschikt om eerst vers fruit onderin het glas te doen met daar bovenop het sorbetijs.

 

Bormioli Rocco IJscoupe 32cl Fortuna ( Set van 2 )

 

Nummer 3 | IJscoupe Gelato van Bormioli Rocco

op plek 3 is de IJscoupe Gelato terecht gekomen. Dit stijlvolle ijsglas komt van de Italiaanse glasfabrikant Bormioli Rocco. De ijscoupes hebben een opvallend design in de vorm van een ijshoorntje met reliëf. Met een inhoud 27cl maakt u de heerlijke sorbets voor uw gasten in deze Gelato glazen.

Bormioli Rocco IJscoupe 27cl Gelato ( Set van 2 ) 

 

Nummer 4 | IJscoupe Bahia van Bormioli Rocco

Deze prachtige IJscoupes van Bormioli Rocco hebben een inhoud van 38cl. De glazen hebben sierlijke en elegante voet, waar u heerlijke desserts en ijsjes in kan serveren en presenteren. De Bahia ijsglazen hebben een groene voet, met een helder blauwe kelk. Deze ijscoupes zijn gemaakt van sterk en helder glas, waardoor de kleuren van uw ijs of desserts perfect uitkomen. Verwen uw gasten en serveer de lekkerste desserts, toetjes en ijsjes in deze prachtige ijscoupes van Bormioli Rocco.

Bormioli Rocco IJscoupe 38cl Bahia ( Set van 2 )Bormioli Rocco IJscoupe 38cl Bahia ( Set van 2 )

 

Nummer 5 | IJscoupe Jerba van Bormioli Rocco

Op nummer 5... en als afsluiter van deze top 5 ijscoupe-glazen. Het Jerba ijsglas van Bormioli Rocco. De steel van deze glazen is toch wel iets apart. Een beetje gebogen, waar de kelk aan vast is gemaakt. Dit geeft deze toch wel iets gekke ijscoupe glazen een leuke presentatie aan uw heerlijke ijsbollen. De ijscoupes hebben een inhoud van 36cl en zijn voorzien van een stevige voet.

Bormioli Rocco IJscoupe 36cl Jerba ( Set van 6 )Bormioli Rocco IJscoupe 36cl Jerba ( Set van 6 )

 

 

Ontdek nog meer IJscoupes en Dessertglazen bij Veluw Horeca

Heeft deze top 5 ijscoupes u geïnspireerd? Of zoekt u toch nog een ander soort glas. In de webshop van Veluw Horeca vindt u vele andere mooie ijscoupes. Als u nog vragen heeft over onze collectie ijsglazen kunt u altijd contact opnemen met onze ijscoupe specialisten. Zij kunnen u er alles vertellen.

 

 

Bekijk alle IJscoupes en Dessertglazen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden