icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels van Veluw - Woensdag 11 Juli 2018

    Wordt marmer een nieuw (Horeca) Trend?

    Niet jammeren maar marmeren

    Het afgelopen jaar zijn er diverse producten op de markt gekomen welke vervaardigd zijn uit marmer of welke een marmeren look hebben. Toch bleef bij mij de vraag; of dit een trend zal gaan worden, of dat een kleine groep ondernemers hier de voorkeur aan geven. We krijgen wel super positieve reacties over de items in de webshop. Maar sommige van onze klanten willen er niks van weten. Omdat het iets nieuws is in de horeca? Of omdat het concept er niet bij past. Kortom de meningen zijn tot nu toe verdeeld.

     

    Mix & Match Marmer...

    Een stuk geslepen steen met een gerechtje erop, eetsmakelijk. Hier dachten wij bij Veluw Horeca iets anders over. Om deze koude steen toch als uniek presentatie materiaal te kunnen gebruiken vonden wij het enorm gaaf om dit te mixen met andere materialen. Een emaille beker, een kunststof sausbakje en een dubbelgevouwen velletje bakpapier doen wonderen. Uiteraard ook andere combinaties zoals met een RVS frietbakje of de koperen presentatie schaaltje zijn ook een erg leuke combinatie.

     

    Ideaal te gebruiken op buffetten

    De marmeren plateau's zijn ideaal te gebruiken voor uw Ontbijt- Luch of Diner gerechten. Daarnaast horen we diverse positieve reacties van ondernemers die de plateau's gebruiken als buffet presentatie.

     

    Marmeren Servies van Veluw Horeca

    Bij Veluw Horeca Groothandel hebben een kleine selectie marmeren items. Er zijn helaas nog niet veel verschillende afmetingen te verkrijgen bij onze fabrikanten. Dit verwachten we binnenkort wel te mogen presenteren mist er voldoende interesse en vraag naar is. Het marmeren servies is momenteel wel verkrijgbaar in de kleur grijs en in het wit. Het unieke van marmer is natuurlijk dat geen elke steen hetzelfde is. Hieronder hebben we alvast de nieuwste marmeren items voor u op een rij gezet.

     

    Marmeren Plateau Grijs Rechthoekig 32x18cmMarmeren Plateau Grijs Rond Ø33cm
    Marmeren Plateau Grijs Rechthoekig 32x18cmMarmeren Plateau Grijs Rechthoekig 32x26cmMarmeren Plateau Grijs Rond Ø33cm
    Stukprijs: €13,95 / StukStukprijs: €16,95 / StukStukprijs: €19,95 / Stuk

     

    Ontdek meer Marmeren Servies

     

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen