• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eetbare Rietjes (4)

Merken
Eetbare rietjes uit de collectie van Sier Disposables. Deze Sorbos rietjes zijn zonder smaak welke een echte beleving voor uw gasten zijn. De rietjes zijn qua duurzaamheid een perfect alternatief voor plastic rietjes. Geschikt om te drinken 10-30 minuten.
Toon 1 - 4 van 4

Eetbare Rietjes

Eetbare Rietjes

Veluw Horeca introduceert eetbare rietjes. Rietjes die het verschil maken, in beleving en in uitstraling. En zijn qua duurzaamheid een perfect alternatief voor plastic rietjes. In vier smaken verkrijgbaar en zeer goed toepasbaar in koele cocktails en frisdranken. Afhankelijk van de omstandigheden blijven de rietjes 10 tot 30 minuten geschikt om mee te drinken. De eetbare rietjes zijn gemaakt van onder andere suiker, water, en maiszetmeel.

Sorbos Rietje

Sorbos is een merk uit Spanje, welke eetbare rietjes maakt o.a. water, suiker, maiszetmeel en gelatine. De sorbos rietjes zijn 100% afbreekbaar en 100% milieuvriendelijk. De Sorbos rietjes zijn in samenwerking met de universiteit van Barcelona op de markt gezet. De rietjes blijven tot 30 minuten in oorspronkelijke vorm. In de collectie Sorbos treft u drie heerlijke frisse smaken en één zonder smaak.

Duurzame Rietjes Horeca

Het eetbare rietje is een product van de toekomst. Sorbos won in Spanje al een prijs voor het meest innovatieve en milieuvriendelijkste product. Het duurzame rietje is dan ook een perfect alternatief voor het plastic rietje en geeft iedere cocktail of drankje ook nog eens een extra presentatie en beleving. Een mooi product voor uw horeca onderneming.

Eetbare Rietjes Kopen?

Bij Veluw Horeca bestelt u eenvoudig eetbare rietjes online in de webshop. Deze zijn o.a. verpakt per smaak in een doosje van 200 stuks.