Terug

Let op! Door de aanhoudende drukte kunnen de levertijden en reactietijd afwijken!

  • Snelle Levering! Vanaf 24-uur
  • Retourgarantie! Niet goed? Geld Terug!
  • Gratis Verzending! boven de € 250,-

Sier Coconut

Koskosnoot kennen we allemaal van het vruchtvlees en het sap. Als dat eruit is gehaald voor consumptie blijft er een prachtig en keihard product over. Daarvan worden deze drie juweeltjes van producten gemaakt. Ze zijn ook goed herbruikbaar.

Filters

Sier Coconut

Sier Coconut Foodpresentatie

Koskosnoot kennen we allemaal van het vruchtvlees en het sap. Als dat eruit is gehaald voor consumptie blijft er een prachtig en keihard product over. Daarvan worden deze drie juweeltjes van producten gemaakt. Ze zijn ook goed herbruikbaar. Aangezien het een natuurlijk product is zullen de maten nooit precies gelijk zijn en dus afwijken. Uiteraard is Coconut volledig duurzaam en zeer eco friendly.

Coconut Bakjes en schuitjes

De coconut bowls zijn perfect voor de creatieve chef die zijn gerechten op een unieke manier wilt serveren. Verras en verwen uw gasten met de lekkerste gerechten in de cocunut bakjes van Sier Disposables. Deze nieuwe trendy bakjes zijn niet alleen erg leuk, maar ook zeer duurzaam, eco friendly en herbruikbaar.

Sier Coconut Disposables Kopen

In de webshop van Veluw Horeca Groothandel vindt u de volledige collectie van Sier Disposables. Zo ook de collectie coconut welke uit voorraad leverbaar is. Naast de Sier coconut bowls vindt u ook andere presentatie bakjes, om uw gasten te verassen met uw gerechten op een duurzame manier.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box