• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Specials

Voor de echte liefhebbers

Speciale bierglazen zijn er in allerlei verschillende vormen en maten, zo is er voor ieder speciaal biertje wel een bijpassend bierglas. Van een donker biertje op een voetglas naar een wit biertje in een hoog glas.

Bierfeesten!

Oktoberfest en Apres Ski

Steeds vaker hebben wij ook verschillende bierfeesten in Nederland zoals, Bockbierfeest, Oktoberfesten en Apres Ski party's tot in de late uurtjes. Traditiegetrouw nuttigen we dan bier uit pullen! Lekker toch? Bekijk ze hier!

Het bekende Amsterdammertje!

Het perfecte bierglas

Dit bekende bierglas het '' Amsterdammetje '' of ook wel genaamd vaasje, is een populair glas, wat je bijna bij iedere horecagelegenheid vandaag de dag kunnen vinden. Bekijk ze nu! en bestel ze met 30% Korting!

Het perfecte biertje!

Tips & Tricks

Het blijft natuurlijk handwerk, maar met enkele handige tips & Tricks, tap je vandaag nog een perfect biertje. Te veel verlies van bier, is natuurlijk zonde van de portomonee. Bekijk hier de gratis tips!

Dé Beste Bierglazen kopen bij Veluw Horeca

In Nederland drinken we gemiddeld dagelijks nog veel bier. In de afgelopen jaren zijn er steeds meer soorten bier op de markt gekomen, en dit heeft een grote invloed gehad op de bierglazen. Sommige bieren moeten in een speciaal glas worden geserveerd om optimaal te kwaliteit te kunnen waarborgen. Ons assortiment bestaat nu uit circa 100 verschillende bierglazen! Dus voor ieder pilsje een perfect bierglas.

Mooie Bierglazen

De kwaliteit en de vorm van het bierglas is essentieel voor het eindresultaat. Het glas bier wat we serveren, moet dan ook aan vele eisen voldoen. Inhoud, dikte, vorm, en de uitstraling zijn enkele van deze belangrijke aandachtspunten. Met een ruime keuze aan bierglazen, slaag je altijd voor een goed glas bij horeca groothandel Veluw Horeca.

Speciale Bierglazen

Nu er steeds meer speciaal bieren te verkrijgen zijn in Nederland, hebben wij het aanbod aan deze glazen daarom ook sterk uitgebreid. Zo hebben wij voor ieder speciaal biertje, wit bier, of een donker biertje het perfecte glas. Bierglazen kopen doe je bij jouw horeca groothandel Veluw Horeca.