• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gin Tonic Glazen

Merken
Gin Tonic Glas 55cl Timeless ( Set van 12 )
Gin Tonic Glas 63cl Bistro ( Set van 6 )
Gin Tonic Glas 64,5cl Roze ( Set van 24 )
Gin Tonic Glas 64,5cl Groen ( Set van 24 )
Gin Tonic Glas 60cl ( Set van 6 )
Gin Tonic Glas 79cl ( Set van 6 )
Gin Tonic Glas 64,5cl Zwart ( Set van 24 )
Gin Tonic Glas 60cl Specials ( Set van 6 )
Gin Tonic Glas 64,5cl Transparant ( Set van 24 )
Gin Tonic Glas 64,5cl Blauw ( Set van 24 )
Gin Tonic Glas 64,5cl Rood ( Set van 24 )

Gin Tonic GlazenDe Mooiste Gin Tonic Glazen kopen bij Veluw Horeca

Een Gin Tonic is een cocktail gemixt op basis van Gin en Tonic. De verhouding van deze drank is 1:3, 1 deel gin (30-50ml) en 3 delen tonic (90-50ml) en wordt geserveert met ijsklontjes. De afgelopen jaren zijn er steeds meer smaak combinaties ontstaan, en kennen we nu tientallen varianten zoals Gin Tonic Classic, Cocos, Peach en nog vele andere. Ook kan je de smaak beinvloeden met toevoegen van mint, suiker, limoen, kaneel, komkommer en nog veel meer. Welke is jouw favoriet?

Van Cocktail tot Gin Tonic Glas

Nu je een heerlijke Gin Tonic hebt gemaakt , moet deze natuurlijk nog een presentatie hebben. Met de mooie Gin Tonic glazen van Veluw Horeca, serveer je binnen een paar tellen jouw professionele Gin Tonic. Een Ging tonic glas heeft een grote bolle kelk en een half hoge steel, zodat je gemixte cocktail er feestelijk uit ziet.

Serveer de lekkerste Gin Tonic

Presentatie van een drankje is natuurlijk belangrijk, we willen dat naast een goede smaak, ook een mooi drankje kunnen serveren of drinken. In de webshop is er genoeg variatie, van verschillende maten, inhoud en vorm. Welk gin tonic glas kies jij?