• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Heeft u veel breuk?

 
Ben je eigenaar van een horecagelegenheid? Dan merk je vast wel dat er wekelijks enkele glazen kapot gaan. Dit kan o.a. komen door het stoten, vallen en bij het poleren van de glazen. Dit kan maandelijks nog een pijnlijk bedrag zijn in de portomonee.

Voorkom kappote wijnglazen

Alle wijnglazen die gemaakt zijn van glas, kunnen kapot.... daar kunnen we helaas niks aan doen, maar we kunnen wel met een paar handige tips de breuk wat minder te laten worden.

» Professionele Poleerdoeken
» Anti-slip Dienbladen
» Vaatwaskorf

Sterke wijnglazen

Ook in de kwaliteit van het glas zit veel verschil, zo hebben wij budget wijnglazen die veel gebruikt worden in grote aantallen in de catering, deze zijn relatief wat minder sterk, en daarnast hebben we echte kristallen glazen die worden gebruikt in de wat luxere restaurants. Welk type glas is voor jou geschikt? Bekijk ze in de webshop, of vraag het een van onze klantenservice medewerkers, zij helpen je ook graag verder.

Ongelooflijke sterke wijnglazen!


Benieuwd naar welke wijnglazen deze spijker aankunnen? Bekijk ze hier.
» Nude Reserva
» Nude Fame
» Nude Primeur

Polycarbonaat wijnglazen!

Liever geen glas? Maar kunststof? De wijnglazen van het merk Carlisle zijn gemaakt van 100% polycarbonaat, deze kunststoffen wijnglazen zijn kras, stoot, en valbestendig, en hebben ook na gebruik van de vaatwasser een lange levensduur. Erg handig voor in de catering, festivals of voor buiten gebruik.

Bekijk de wijnglazen hier