• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ontdek de klasse van Stölzle

De wijnglazen van Stölzle zijn al jarenlang bekend op de Nederlandse markt. Niet gek, want deze hoogwaardige glazen, zijn dan ook met, veel passie gemaakt in de glasfabriek in het Oosten van Duitsland.

Stölzle, born in fire

Ambachtelijk en met pure klasse! Geboren in het vuur, zo komen dagelijks duizenden glazen uit de glasfabriek van Stölzle. Het bedrijf bestaat al meer dan honderd jaar, en dat vakmanschap zien we dan ook terug in de kwaliteit van het glasservies.
 Stölzle Wijnglazen Kopen?

In het assortiment wijnglazen hebben wij de vier beste serie's van Stölzle wijnglazen opgenomen. Deze vier verschillende soorten serie's hebben allemaal een eigen design, afmetingen en klasse. Kies je voor een wat standaard glas? Bekijk dan eens de serie Ultra of Weinland. Ben je op zoek naar een wat duurder segment met een luxe uitstraling? Dan zijn de serie's Experience of Exqusit een mooie serie die bij past.

Stölzle Video?

Ben je benieuwd naar hoe Stölzle wijnglazen maakt? Bekijk hier onder de interesante video, en neem een kijkje achter de schermen in deze Oost-Duitse Glasfabriek.