• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pasabahce Diony Wijnglazen (3)

Merken
Deze trendy Diony wijnglazen hebben een klassieke uitstraling. met een vintage look. Deze bijzondere glazen zijn voorzien van een prachtig reliëf welke een unieke uitstraling geven aan uw tafelsetting. Ontdek de collectie hier!
Toon 1 - 3 van 3

Pasabahce Diony Wijnglazen

Pasabahce Diony Wijnglazen

Pasabahce diony wijnglazen is een opvallende wijnglazen serie met een klassieke uitstraling. Deze bijzondere glazen zijn voorzien van een prachtig reliëf welke een unieke uitstraling geven aan uw tafelsetting. De wijnglazen zijn geproduceerd van de beste samengestelde grondstoffen. Zo blijven de glazen ook na vele wasbeurten kristalhelder. De Diony glazen geven uw wijn en tafelsetting een trendy vintage look. Ook kunnen deze fraaie glazen gebruikt worden voor diverse cocktails.

Trendy diony wijnglazen voor een unieke tafelsetting

De Diony wijnglazen zijn geschikt voor dagelijks intensief gebruik in de horeca, maar ook voor de wijnliefhebber thuis. Bij Veluw Horeca kunt u terecht voor de complete Diony serie in de webshop of in onze showroom. Naast de prachtige diony wijnglazen heeft Veluw Horeca ook diony tumblers en longdrinkglazen. Bestel vandaag nog uw nieuwe Pasabahce wijnglazen online bij Veluw Horeca. Naast de collectie Montis vindt u in de webshop ook nog andere wijnglazen series.

Lees meer