• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wijnglazen nodig voor jouw feest?

 

Heb je binnenkort een feestje of een grote partij? Dan moet er natuurlijk ook gedacht worden aan goede wijnglazen. Bij Horeca Groothandel Veluw slaag je altijd voor een perfect glas. Met meer dan 250 verschillende soorten ben je bij ons aan het goede adres. 

Mooie wijnglazen kopen?

Bij iedere soort wijn past een ander glas, zo komt de wijn helemaal tot zijn recht. Een wijnglas met bijvoorbeeld een smalle kelk is ideaal voor witte wijnen. Voor rode wijnen is het beter om een glas te pakken, met een grote kelk, zo komen de aroma's goed vrij, en kan de wijn zijn zuurstof perfect opnemen.
Naast de standaard wijnglazen zijn er ook speciale glazen voor o.a. Port, Sherry, en champagne. 


Een goed wijnglas voor elke gelegenheid!

Ben je eigenaar van een horeca of catering, of geef je misschien zelf thuis een feestje. Je wilt natuurlijk professioneel te voorschijn komen met mooie wijnglazen voor jouw gasten. Om het juiste te glas te kiezen is het belangrijk wat voor wijn je wilt gaan schenken. Kies je voor rode wijnen, dan adviseren wij je om een wat groter glas te nemen met een bolle kelk, met een minimale inhoud van 35cl. Door de vorm, en afmetingen, komen de aroma's vrij is het glas, en geeft het voldoende zuurstof aan de rode wijn.

Bekijk alle rodewijnglazen

Schenk je witte wijn, dan is het belangrijk om een wat kleiner glas te nemen, met een maximale inhoud van 40cl, en bij voorkeur een kleine bolle kelk. Serveer de witte wijn altijd op de juiste temperatuur, welke op het etiket staat vermeld. Kom je er helemaal niet uit, welk wijnglas bij jou wijn past? Kan je natuurlijk altijd even naar jouw wijnwinkel om de hoek, om het beste advies te vragen.

Bekijk alle wittewijnglazen

Champagne!

Zowel tijdens de feestdagen, als een feestelijke beijeenkomst of andere gelegenheden, drinken we in Nederland nog een aardig slokje bubbels. Champagne kenmerkt zich door de bubbels in de wijn, die bruizen in het glas. Om de allerbeste smaken en geuren naar boven te brengen uit de Champagne, hebben deze glazen een smalle lange kelk.

Bekijk alle Champagneglazen

Maak je feest compleet!

Wil je meer uit je feest halen? of de wijnkaart uitbreiden? In het brede assortiment hebben wij ook Portglazen en glazen voor scherry. Deze type wijnglazen zijn speciaal ontworpen om de beste smaken uit jouw dessertwijnen, Port en Scherry's te halen.

Naast goede wijnglazen, is het ook belangrijk om alle wijnaccessoires in huis te hebben. Serveer je witte, rosé of champage, bekijk dan eens de wijnkoers, om je wijn optimaal gekoeld te houden. Ook voor kelnersmessen, ijsemmers, en alle overige wijnaccessoires kun je bij Veluw Horeca terrecht.