• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Horeca Presentatie ( TIP! )

Horeca Presentatie ( TIP! )

Als horecaondernemer weet u als geen ander dat de presentatie van uw producten belangrijk is. Het stimuleert niet alleen de smaakpapillen maar ook de beleving van uw gasten in uw zaak. In ons assortiment vindt u een groot assortiment presentatie artikelen en materialen van diverse soorten materialen. De items kunnen perfect met elkaar worden gemixt voor een unieke tafelsetting. Presenteer en serveer de mooiste creaties van uw chef en keukenbrigade op de presentatie artikelen van Veluw Horeca.

Presentatie artikelen voor uw menukaart

Bij Veluw Horeca vindt u een innovatief presentatie concept voor uw onderneming. Met behulp van deze concepten kunt u eindeloos inspiratie op doen voor uw menukaart. Daarnaast blijft u altijd op de hoogte van de laatste producten binnen uw branche.

Van ''Horeca Trends'' tot ''Food Presentatie''

Bij Veluw Horeca ontdekt u een ruime collectie innovatieve presentatie artikelen voor uw menukaart. Dit assortiment ontstaat door nieuwe horeca trends die komen en weer gaan. Daarnaast hebben we ook te maken met de verschillende seizoenen. In onze webshop vindt u dan ook altijd de nieuwste artikelen welke onze specialisten voor u hebben geselecteerd.

Presentatieconcept voor de echte professionals!

Ontdek de mooiste horeca presentatie artikelen bij Veluw Horeca. In de collectie hieronder kunt u eenvoudig alle artikelen vinden welke wij hebben opgedeeld in materiaaltypes. Laat uw chef-kok en de keukenbrigade de mooiste gerechten maken en serveer deze op de trendy presentatie artikelen. Verras vandaag nog uw waardevolle gasten met uw eigen unieke presentatie.

 

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: info@veluwhoreca.nl

Live Chat: Stel uw vraag

Lees meer