Terug

Let op! Door de aanhoudende drukte kunnen de levertijden en reactietijd afwijken!

  • Snelle Levering! Vanaf 24-uur
  • Retourgarantie! Niet goed? Geld Terug!
  • Gratis Verzending! boven de € 250,-

Krijtborden | Stoepborden

Filters

Krijtborden | Stoepborden

Krijtborden voor de Horeca

Krijtborden voor in de horeca, zijn een perfecte manier op uw menu's, acties of informatie over te brengen naar uw gasten.

Naast de standaard menukaarten is een krijtbord een extra toegevoegde waarde om extra informatie aan uw gasten te presenteren. Dit kunnen bijvoorbeeld menu's zijn buiten de kaart om, zoals een weekmenu of een speciaal gerecht van de dag. In de praktijk zien we ook vaak dat ondernemers deze krijtborden gebruiken om evenementen aan te kondigen of bijzondere wijnen extra uitlichten.

Krijtborden voor aan de muur

Krijtborden voor aan de muur bieden een unieke kans om meer verkoop te kunnen behalen met een mooi en duidelijk geschreven bord. Daarbij kunt u de gast(en) aan tafel ook nog eens wijzen op het bord en een leuk verhaaltje vertellen over bijvoorbeeld de herkomst van de producten. Wandkrijtborden zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Met een fraaie sierlijst welke binnen uw interieur past, of een krijtbord met text of afbeeldingen. Kortom u vindt ze allemaal in de onze webshop.

5 gouden tips: voor het gebruik van een krijtbord

krijtborden zijn vaak propvol geschreven en gekleurd met allerlei gerechten, acties, en lange teksten over een bepaald evenement, vaak ook nog eens allerlei kleuren en tekeningen door elkaar heen. Met de onderstaande tips brengt u de boodschap of het menu duidelijker over naar uw gasten, waardoor deze vaker zullen worden besteld.

  1. Houdt het overzichtelijk
  2. Gebruik korte zinnen
  3. Kies voor één kleur krijtstift
  4. Kies één bepaald menu of onderwerp per bord
  5. Gebruik unieke woorden en teksten

 

Ontdek de krijtborden bij Veluw Horeca

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box