• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maatkommetjes (1)

Merken
Volg recepten nauwkeurig met behulp van de maatkommetjes van Veluw Horeca. Met deze kommetjes kunt u snel en gemakkelijk de juiste hoeveelheid doseren. De kommen zijn gemaakt van RVS, zeer robuust en duurzaam en geschikt voor continu gebruik.
Vogue RVS Maatkommen ( Set van 5 )
€12,95 €12,30 Stukprijs: €12,30 / Stuk
(€14,88 Incl. btw)
Toon 1 - 1 van 1

Maatkommetjes

Volg recepten nauwkeurig met behulp van de maatkommetjes van Veluw Horeca. Met deze kommetjes kunt u snel en gemakkelijk de juiste hoeveelheid doseren. De kommen zijn gemaakt van RVS, zeer robuust en duurzaam en geschikt voor continu gebruik in de professionele keuken of gewoon voor thuis. Dankzij de RVS constructie zijn ze ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Onze maatkommetjes zijn verkrijgbaar van 30ml tot 250ml.

Maatkommetjes kopen? Meten=Weten bij Veluw Horeca

Bestel uw maatkommetjes online in de webshop van Veluw Horeca. Zo heeft u altijd een perfect maatkommetje voor uw gerechten en voorkomt u mislukte gerechten. Naast onze collectie maatkommen ontdekt u ook andere bakbenodigdheden voor de professionele bakkerij, de horeca keuken of voor de hobby-kok thuis. Ideaal om uw bestellingen te combineren.