• Lorem ipsum

Maatlepels

Een maatlepel zorgt ervoor dat u altijd de exacte hoeveelheid gebruikt uit uw recept. Zo voorkomt u mislukte recepturen en verschillen van eten. Met de maatlepel meet u de exacte hoeveelheid af van bijvoorbeeld bloem, melk, water, kruiden of bouillon.

KitchenCraft RVS Maatlepels ( Set van 4 )
KitchenCraft
RVS Maatlepels ( Set van 4 )
Volg recepten nauwkeurig met behulp van deze set maatlepels van Kitchen Craft. De set is een must voor iedere keuken, zowel de thuis- als de professionele keuken en zelfs bij kooklessen, want u kunt er gemakkelijk en snel de juiste hoeveelheid mee doseren
€6,60
(€7,99 Incl. btw)
Stukprijs: €6,60 / Stuk
-5%
Vogue RVS Maatlepels ( Set van 6 )
Vogue
RVS Maatlepels ( Set van 6 )
Volg recepten nauwkeurig met behulp van deze set maatlepels van Vogue. De set bevat 6 lepels: 1/8, 1/4, 1/2, 1 theelepel, 1/2 en 1 eetlepel waarmee u gemakkelijk en snel de juiste hoeveelheid kunt doseren. De lepels zijn gemaakt van RVS, zeer robuust en d
€7,95€7,55
(€9,14 Incl. btw)
Stukprijs: €7,55 / Stuk

Maatlepels

Een maatlepel zorgt ervoor dat u altijd de exacte hoeveelheid gebruikt uit uw recept. Zo voorkomt u mislukte recepturen en verschillen van eten. Met de maatlepel meet u de exacte hoeveelheid af van bijvoorbeeld bloem, melk, water, kruiden of bouillon. Een maatlepel is een ideaal keukenhulpje voor nauwkeurige recepten.

Diverse soorten maatlepels

Bij Veluw Horeca hebben wij diverse maatlepels welke uiteenlopen in verschillenden maatverdelingen. Zo hebben wij een set van 6 RVS maatlepels. Hier kunt u gemakkelijk een theelepel of eetlepel mee afmeten. Deze maatlepels worden veel gebruikt in de professionele keuken en bakkerijen waar de recepturen altijd hetzelfde moeten zijn. Alle maatlepels uit onze collectie zijn geschikt voor de vaatwasmachine. Op de maatlepels vindt u de maatverdelingen. Zo heeft u altijd de perfecte maatlepel in huis.

Maatlepel kopen? Meten=Weten bij Veluw Horeca

Of u nu een grote maatlepel zoekt, of juist de allerkleinste. In ons aanbod hebben wij diverse soorten en maten welke verpakt zitten in een set. Zo grijpt u nooit meer mis, en heeft u altijd een maatlepel in huis. In onze webshop bestelt u gemakkelijk, snel en veilig maatlepels online. Naast alle maatlepels vindt u ook andere bakbenodigdheden. Ideaal voor de horeca, bakkerijen of voor de hobby-keuken thuis.