• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maatlepels

Een maatlepel zorgt ervoor dat u altijd de exacte hoeveelheid gebruikt uit uw recept. Zo voorkomt u mislukte recepturen en verschillen van eten. Met de maatlepel meet u de exacte hoeveelheid af van bijvoorbeeld bloem, melk, water, kruiden of bouillon. Een maatlepel is een ideaal keukenhulpje voor nauwkeurige recepten.

Diverse soorten maatlepels

Bij Veluw Horeca hebben wij diverse maatlepels welke uiteenlopen in verschillenden maatverdelingen. Zo hebben wij een set van 6 RVS maatlepels. Hier kunt u gemakkelijk een theelepel of eetlepel mee afmeten. Deze maatlepels worden veel gebruikt in de professionele keuken en bakkerijen waar de recepturen altijd hetzelfde moeten zijn. Alle maatlepels uit onze collectie zijn geschikt voor de vaatwasmachine. Op de maatlepels vindt u de maatverdelingen. Zo heeft u altijd de perfecte maatlepel in huis.

Maatlepel kopen? Meten=Weten bij Veluw Horeca

Of u nu een grote maatlepel zoekt, of juist de allerkleinste. In ons aanbod hebben wij diverse soorten en maten welke verpakt zitten in een set. Zo grijpt u nooit meer mis, en heeft u altijd een maatlepel in huis. In onze webshop bestelt u gemakkelijk, snel en veilig maatlepels online. Naast alle maatlepels vindt u ook andere bakbenodigdheden. Ideaal voor de horeca, bakkerijen of voor de hobby-keuken thuis.

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: info@veluwhoreca.nl

Live Chat: Stel uw vraag

Lees meer
Merken
Sale
RVS Maatlepels ( Set van 4 )
RVS Maatlepels ( Set van 4 )
€6,95 €6,60
(€7,99 Incl. btw)
Sale
RVS Maatlepels ( Set van 6 )
RVS Maatlepels ( Set van 6 )
€7,95 €7,55
(€9,14 Incl. btw)