• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Citrusmesjes (8)

Merken
Bewerk al uw citrusvruchten met de citrusmesjes van Veluw Horeca. Met dit handige keukengerei maakt u de mooiste garneringen. U vindt hieronder in het overzicht alle citrusmesjes, sinaasappelschillers, citroentrekkers en de decozest. Bekijk de collectie!

Citrusmesjes

Om fraaie garneringen te maken en om citrusvruchten te schillen en te decoreren zijn de citrusmesjes van Veluw Horeca een onmisbaar keukengerei in uw keuken. In onze collectie vindt u diverse soorten mesjes zoals de zesteur met citroentrekker. Dit mesje is van hoge kwaliteit en is voorzien van een vlijmscherp en duurzaam rvs mesje. Perfect voor in de professionele keuken of voor in de keuken thuis.

Sinaasappelschiller

Ook voor het verwerken van sinaasappelen vindt u in onze webshop een passend mesje. Dit professionele sinaasappelschiller heeft een polypropyleen handvat dat comfortabel en goed in de hand ligt, waardoor de schiller veilig in gebruik is. Het RVS mes snijdt snel en nauwkeurig waardoor u snel kunt werken en de schiller heeft een gebogen mes dat gemakkelijk om iedere vorm heen glijdt.

Citrusschiller kopen

Om al uw citrusvruchten eenvoudig te schillen is dit keukengerei onmisbaar in uw keuken. Bekijk de collectie hierboven en bestel het citrusmesje of een citrusschiller welke u nodig heeft in de keuken. Naast deze handige mesjes kunt u bij ons terecht voor allerlei ander keuken en kookgerei. Wat dacht u bijvoorbeeld van een citruspers, een ananasschiller of een populaire dunschiller.

Lees meer
Vogue Sinaasappelschiller
€5,00 €4,50 Stukprijs: €4,50 / Stuk
(€5,45 Incl. btw)
Vogue Dubbele Citroentrekker
€5,00 €4,50 Stukprijs: €4,50 / Stuk
(€5,45 Incl. btw)
Vogue Zesteur met Citroentrekker
€5,00 €4,50 Stukprijs: €4,50 / Stuk
(€5,45 Incl. btw)
Vogue Citroentrekker
€5,00 €4,50 Stukprijs: €4,50 / Stuk
(€5,45 Incl. btw)
Westmark Zesteermesje
€4,55 €4,10 Stukprijs: €4,10 / Stuk
(€4,96 Incl. btw)
Toon 1 - 8 van 8