• Lorem ipsum

Citrusmesjes

Bewerk al uw citrusvruchten met de citrusmesjes van Veluw Horeca. Met dit handige keukengerei maakt u de mooiste garneringen. U vindt hieronder in het overzicht alle citrusmesjes, sinaasappelschillers, citroentrekkers en de decozest. Bekijk de collectie!

-10%
Vogue Sinaasappelschiller
Vogue
Sinaasappelschiller
Deze professionele sinaasappelschiller heeft een polypropyleen handvat dat comfortabel en goed in de hand ligt, waardoor de schiller veilig in gebruik is. Het RVS mes snijdt snel en nauwkeurig waardoor u snel kunt werken en de schiller heeft een gebogen m
€5,00€4,50
(€5,45 Incl. btw)
Stukprijs: €4,50 / Stuk
-10%
Vogue Dubbele Citroentrekker
Vogue
Dubbele Citroentrekker
Deze citroentrekker van professionele kwaliteit RVS heeft een polypropyleen handvat en is een perfecte aanvulling op zowel de thuiskeuken als de professionele keuken.
€5,00€4,50
(€5,45 Incl. btw)
Stukprijs: €4,50 / Stuk
-11%
Hendi Citroen-/ Sambaltrekker 155mm
Hendi
Citroen-/ Sambaltrekker 155mm
€4,75€4,25
(€5,14 Incl. btw)
-10%
Vogue Zesteur met Citroentrekker
Vogue
Zesteur met Citroentrekker
De hoge kwaliteit zesteur met citroentrekker is een ideale tool bij verschillende recepten en is een geweldige tool voor iedere keuken, zowel de professionele als de thuiskeuken. De zesteur heeft een professioneel en duurzaam RVS mes en het polypropyleen
€5,00€4,50
(€5,45 Incl. btw)
Stukprijs: €4,50 / Stuk
-10%
Hendi Grapefruitmes 110/215mm
Hendi
Grapefruitmes 110/215mm
€6,95€6,25
(€7,56 Incl. btw)
-11%
Hendi Citrusschiller 180mm
Hendi
Citrusschiller 180mm
€4,75€4,25
(€5,14 Incl. btw)
-10%
Vogue Citroentrekker
Vogue
Citroentrekker
Deze hoge kwaliteit citroentrekker heeft een mes gemaakt van robuust RVS en snijdt niet alleen heel gemakkelijk, maar behoudt ook langer een scherp snijvlak. Met polypropyleen handvat dat ook bij langdurig gebruik comfortabel in de hand ligt. Perfect voor
€5,00€4,50
(€5,45 Incl. btw)
Stukprijs: €4,50 / Stuk
-10%
Westmark Zesteermesje
Westmark
Zesteermesje
Polypropyleen heft en RVS mes. Ideaal voor het schillen sinaasappels en decoreren van komkommers, wortels, meloenen etc.
€4,55€4,10
(€4,96 Incl. btw)
Stukprijs: €4,10 / Stuk

Citrusmesjes

Citrusmesjes

Om fraaie garneringen te maken en om citrusvruchten te schillen en te decoreren zijn de citrusmesjes van Veluw Horeca een onmisbaar keukengerei in uw keuken. In onze collectie vindt u diverse soorten mesjes zoals de zesteur met citroentrekker. Dit mesje is van hoge kwaliteit en is voorzien van een vlijmscherp en duurzaam rvs mesje. Perfect voor in de professionele keuken of voor in de keuken thuis.

Sinaasappelschiller

Ook voor het verwerken van sinaasappelen vindt u in onze webshop een passend mesje. Dit professionele sinaasappelschiller heeft een polypropyleen handvat dat comfortabel en goed in de hand ligt, waardoor de schiller veilig in gebruik is. Het RVS mes snijdt snel en nauwkeurig waardoor u snel kunt werken en de schiller heeft een gebogen mes dat gemakkelijk om iedere vorm heen glijdt.

Citrusschiller kopen

Om al uw citrusvruchten eenvoudig te schillen is dit keukengerei onmisbaar in uw keuken. Bekijk de collectie hierboven en bestel het citrusmesje of een citrusschiller welke u nodig heeft in de keuken. Naast deze handige mesjes kunt u bij ons terecht voor allerlei ander keuken en kookgerei. Wat dacht u bijvoorbeeld van een citruspers, een ananasschiller of een populaire dunschiller.