• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pureeknijpers (4)

Merken
Met een pureeknijper maakt uw keukenbrigade de lekkerste en zachtste aardappelpuree voor uw gasten. Het enige wat u hoeft te doen is de knijper te vullen met gekookte aardappelen en deze door de zeef heeft te pureren. Bekijk alle pureeknijpers hier!
Pureeknijper
€27,75 €24,95 Stukprijs: €24,95 / Stuk
(€30,19 Incl. btw)
OXO Good Grips 3-in-1 Instelbare Pureeknijper
€39,95 €35,95 Stukprijs: €35,95 / Stuk
(€43,50 Incl. btw)
Vogue Heavy Duty Pureeknijper
€43,85 €39,50 Stukprijs: €39,50 / Stuk
(€47,80 Incl. btw)
Hendi RVS Pureeknijper - Kitchen Line - 30x11cm
€32,50 €29,25
(€35,39 Incl. btw)
Toon 1 - 4 van 4

Pureeknijpers

Pureeknijpers

Om een heerlijke zachte aardappelpuree te maken is de pureeknijper een handig keukengerei om dit eenvoudig en zonder teveel inspanning te doen. Het enige wat u hoeft te doen is de knijper te vullen met bijvoorbeeld gekookte aardappels en de hendel over te halen. De aardappelen zullen worden gepureerd doodmiddel van de zeef.

Onze collectie pureeknijpers

Bij Veluw Horeca hebben wij diverse pureeknijpers in verschillende soorten maten, materiaal, merken en kwaliteit. Zo vindt u onze Heavy Duty Pureeknijper welke perfect geschikt is voor dagelijks intensief gebruik in uw professionele keuken. Dit model is gemaakt van een hoge kwaliteit rvs en is uitgevoerd met een uitneembare zeef voor het eenvoudig reinigen hiervan. Maar ook voor in de keuken thuis vindt u bij ons dit handige keukengerei in de webshop.

Pureeknijper kopen

Voor wie erg houdt van aardappelpuree zijn deze knijpers onmisbaar in de keuken. Naast deze knijpers erg goed geschikt zijn voor aardappelen kunnen hier ook andere zachte groentes mee worden gepureerd. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan gekookte wortelen, pastinaken, en zelfs fruit. In de webshop bestelt u eenvoudig een pureeknijper naar wens. Ook vindt u hier onze andere keuken artikelen welke u ongetwijfeld veel gebruikt in de keuken. Zoals handige zeven en pannenlikkers.