• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Aanmaakblokjes (3)

Merken
Steek eenvoudig de houtskool barbecue of openhaard aan met de handige aanmaakblokjes van Veluw Horeca. Op deze pagina vindt u ons assortiment aanmaakblokjes welke ook nog eens eco-friendly zijn. De aanmaakblokjes zijn geschikt voor horeca en thuisgebruik.
Cook'in Garden BBQ Aanmaakblokjes Wit ( 24 Stuks )
€6,50 €4,85
(€5,87 Incl. btw)
Cook'in Garden BBQ Aanmaakblokjes Bruin ( 72 Stuks )
€7,25 €5,50
(€6,66 Incl. btw)
Big K Milieuvriendelijke Aanmaakblokjes ( Pak van 96 stuks )
€5,50 €4,95
(€5,99 Incl. btw)
Toon 1 - 3 van 3

Aanmaakblokjes

Steek eenvoudig de houtskool barbecue of openhaard aan met de handige aanmaakblokjes van Veluw Horeca. Op deze pagina vindt u ons assortiment aanmaakblokjes welke ook nog eens eco-friendly zijn. Onze aanmaakblokjes zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik in de horeca, slagerijen, food-trucks en cateraars, maar kunnen ook perfect voor thuisgebruik worden aangeschaft.

 

Aanmaakblokjes BBQ Grootverpakking

In het assortiment aanmaakblokjes van Veluw Horeca vindt u onder andere de BIG K Grootverpakking welke een inhoud heeft van 96 stuks. Perfect om 96 keer uw barbecue of openhaard aan te steken. Één aanmaakblokje is namelijk al genoeg. Al deze producten hebben een hoog kwaliteits,- gemak- en veiligheidsniveau waarbij in hoge mate milieuvriendelijke aspecten de samenstelling van het productassortiment bepalen.


 

Big K Aanmaakblokjes

Met deze milieuvriendelijke aanmaakblokjes van Big K kunt u heel eenvoudig de houtskool aansteken zonder de smaak te beïnvloeden met chemicaliën. De aanmaakblokjes zijn CO2-neutraal en gebruiken hernieuwbare plantaardige was als brandstof. Ze zijn ideaal voor bijvoorbeeld houtskoolovens of voor het maken van een knus houtvuur.

  • CO2-neutraal
  • Ideaal voor barbecues, open vuur, kachels en kampvuren
  • Bevat plantaardige was, geen chemische toevoegingen
  • Pak van 96 stuks
  • 100% gerecycled

Big K Aanmaakblokjes


 

Milieuvriendelijke aanmaakblokjes

In onze collectie vindt u milieuvriendelijke aanmaakblokjes van Big K. Bij de productie zijn geen chemicaliën toegevoegd waardoor de smaak kan worden beïnvloed tijdens het barbecueën. De aanmaakblokjes zijn CO2-neutraal en gebruiken hernieuwbare plantaardige was als brandstof. Ze zijn ideaal voor bijvoorbeeld houtskoolovens, grills of voor het maken van een knus houtvuur. Dus ook voor milieuvriendelijke aanmaakblokjes bent u bij Veluw Horeca aan het juiste adres,

  • CO2-neutraal
  • Bevat plantaardige was, geen chemische toevoegingen
  • 100% gerecycled

 

Aanmaakblokjes kopen? Bestel ze online bij Veluw Horeca Groothandel

Heeft u al de perfecte aanmaakblokjes gevonden voor uw bbq of openhaard? Bestel dan eenvoudig uw nieuwe aanmaakblokjes online in de webshop. Onze milieuvriendelijke aanmaakblokjes zijn gemaakt van plantaardige materialen en bevatten geen chemicaliën. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u een goede investering doet en tevens zorg draagt voor een beter milieu.


 

Ontdek bijpassende BBQ Artikelen in ons ruime assortiment!

»Horeca Apparatuur   »Vleeshaken   »Vleesmolens   »Vleesbakken   »Wildscharen   »Bakplaten   »Grillplaten   »Vleesspiezen   »Keukenweegschalen   »Vleeshamers   »Barbecues   »Vleespersen   »Barbecue Benodigdheden   »Hamburgerpersen   »Worstvullers   »Paté-/ Terrinevormen   »Houtskool Barbecue   »Gasbarbecue   »Slagers-/ Keukentouw   »Barbecue Onderdelen   »Lavastenen   »Rookmot   »Aanmaakblokjes   »Barbecue Benodigdheden