• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wildscharen (4)

Merken
Een wildschaar is een perfect keukengerei om eenvoudig en veilig door botten en gewrichten te kunnen snijden. Dankzij het scherpe rvs lemet glijdt de schaar moeiteloos door het vlees. Bekijk hieronder onze modellen wildscharen voor in uw keuken.
OXO Good Grips Wildschaar
€26,10 €23,50 Stukprijs: €23,50 / Stuk
(€28,44 Incl. btw)
Vogue Wildschaar 25cm
€17,05 €14,50 Stukprijs: €14,50 / Stuk
(€17,55 Incl. btw)
Toon 1 - 4 van 4

Wildscharen

Wildschaar

Voor het eenvoudig en veilig snijden van wild en gevogelte is het gebruik van een wildschaar van essentieel belang. U hoeft met één van onze wildscharen geen gevaarlijke klussen meer te doen met koksmessen welke kunnen wegschieten door de botten. Onze wildscharen snijden dan ook gemakkelijk voor de botjes en gewrichten heen.

Diverse soorten wildscharen

In onze webshop vindt u diverse soorten scharen welke u kunt gebruiken om wild en gevogelte mee te snijden. Onze Good Grips Wildschaar van OXO is dan ook een perfect model om deze klus te klaren. De schaar heeft een gebogen en taps toelopend rvs mes zodat u goed door het vlees heen kunt snijden. Ook is deze schaar voorzien van een handgreep met veermechanisme, slot en een gesloten handgreep om ongelukken te voorkomen.

Wildschaar kopen

Voor zowel de professionele kok in de horeca als voor de hobby-kok thuis is een wildschaar onmisbaar in de keuken. Met weinig inspanning en op een veilige manier kunt u de lekkerste stukken wild en gevogelte bereiden binnen een handomdraai. In de collectie hierboven bestelt u een nieuwe wildschaar snel en gemakkelijk in de webshop. Naast onze collectie wildscharen kunt u bij ons ook terecht voor ander keukengerei zoals; hamburgerpersen, vleesbakken en koksmessen.