• Lorem ipsum

Wildscharen

Een wildschaar is een perfect keukengerei om eenvoudig en veilig door botten en gewrichten te kunnen snijden. Dankzij het scherpe rvs lemet glijdt de schaar moeiteloos door het vlees. Bekijk hieronder onze modellen wildscharen voor in uw keuken.

-10%
OXO Good Grips Wildschaar
OXO
Good Grips Wildschaar
Deze OXO Good Grips wildschaar met gebogen en taps toelopende RVS messen is ideaal voor het trimmen en knippen van gevogelte. Ook is de schaar voorzien van een handgreep met veermachanisme en slot en van een gesloten handgreep en krop om verwondingen te v
€26,10€23,50
(€28,44 Incl. btw)
Stukprijs: €23,50 / Stuk
-15%
Vogue Wildschaar 25cm
Vogue
Wildschaar 25cm
De hoge kwaliteit RVS wildschaar is het perfecte gerei om door botten en gewrichten heen te snijden. De handgreep is voorzien van een klem zodat de schaar geen gevaar vormt waneer u hem niet gebruikt. Dankzij de scherpe lemmeten glijdt de schaar moeiteloo
€17,05€14,50
(€17,55 Incl. btw)
Stukprijs: €14,50 / Stuk
-15%
Hendi Wildschaar Kitchen Line 140/250mm
Hendi
Wildschaar Kitchen Line 140/250mm
€12,90€10,95
(€13,25 Incl. btw)
-10%
Hendi Wildschaar Softgrip 240mm
Hendi
Wildschaar Softgrip 240mm
€12,20€10,95
(€13,25 Incl. btw)

Wildscharen

Wildschaar

Voor het eenvoudig en veilig snijden van wild en gevogelte is het gebruik van een wildschaar van essentieel belang. U hoeft met één van onze wildscharen geen gevaarlijke klussen meer te doen met koksmessen welke kunnen wegschieten door de botten. Onze wildscharen snijden dan ook gemakkelijk voor de botjes en gewrichten heen.

Diverse soorten wildscharen

In onze webshop vindt u diverse soorten scharen welke u kunt gebruiken om wild en gevogelte mee te snijden. Onze Good Grips Wildschaar van OXO is dan ook een perfect model om deze klus te klaren. De schaar heeft een gebogen en taps toelopend rvs mes zodat u goed door het vlees heen kunt snijden. Ook is deze schaar voorzien van een handgreep met veermechanisme, slot en een gesloten handgreep om ongelukken te voorkomen.

Wildschaar kopen

Voor zowel de professionele kok in de horeca als voor de hobby-kok thuis is een wildschaar onmisbaar in de keuken. Met weinig inspanning en op een veilige manier kunt u de lekkerste stukken wild en gevogelte bereiden binnen een handomdraai. In de collectie hierboven bestelt u een nieuwe wildschaar snel en gemakkelijk in de webshop. Naast onze collectie wildscharen kunt u bij ons ook terecht voor ander keukengerei zoals; hamburgerpersen, vleesbakken en koksmessen.