Terug

Let op! Door de aanhoudende drukte kunnen de levertijden en reactietijd afwijken!

  • Snelle Levering! Vanaf 24-uur
  • Retourgarantie! Niet goed? Geld Terug!
  • Gratis Verzending! boven de € 250,-

Dry Aged Kasten

Filters

Dry Aged Kasten

Dry Aged kasten | Oude techniek in een nieuw jasje

Dry Aged Kasten kopen voor in uw restaurant? Met dry aging wordt droge lucht om het vlees heengebracht. Hierdoor droogt de buitenkant van het vlees uit en kleurt het donker. Ook komt er een wittige waslaagje op. Dat is vet van onderliggende cellen, dat naar buiten wordt gedrukt als de cellen uitdrogen en dus krimpen. Zo ontstaat een droog laagje dat de binnenkant vacuüm afsluit. Naarmate melkzuurenzymen de harde celwanden afbreken, wordt het vlees malser en ontwikkelt de smaak zich verder, met als resultaat een volle, nootachtige vleessmaak.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box