Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Dry Aged Kasten

    Dry Aged kasten | Oude techniek in een nieuw jasje Dry Aged Kasten kopen voor in uw restaurant? Met dry aging wordt droge lucht om het vlees heengebracht. Hierdoor droogt de buitenkant van het vlees uit en kleurt het donker. Ook komt er een wittige waslaagje op. Dat is vet van onderliggende cellen, dat naar buiten wordt gedrukt als de cellen Toon meer

    Wij helpen je graag met zoeken.

    Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

    Help mij kiezen

    Kies uw prijs

    -
    0 Producten

    Uw winkelwagen is leeg...

    Dry Aged kasten | Oude techniek in een nieuw jasje

    Dry Aged Kasten kopen voor in uw restaurant? Met dry aging wordt droge lucht om het vlees heengebracht. Hierdoor droogt de buitenkant van het vlees uit en kleurt het donker. Ook komt er een wittige waslaagje op. Dat is vet van onderliggende cellen, dat naar buiten wordt gedrukt als de cellen uitdrogen en dus krimpen. Zo ontstaat een droog laagje dat de binnenkant vacuüm afsluit. Naarmate melkzuurenzymen de harde celwanden afbreken, wordt het vlees malser en ontwikkelt de smaak zich verder, met als resultaat een volle, nootachtige vleessmaak.

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »