• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mag ik mijn artikelen retourneren?

Zakelijk

Heeft u een bestelling geplaatst als zakelijke klant en wilt u deze retourneren. U heeft als zakelijke klant een zichttermijn van 7 dagen. Deze gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling. In deze periode kunt u bij ons kenbaar maken dat u de bestelling of een artikel wilt retourneren. U kunt dit kenbaar maken via uw eigen account. Mocht u deze niet hebben kunt u hiervoor een ticket indienen of per e-mail naar info@veluwhoreca.nl. Na aanmelding ontvangt u een RMA nummer welke u op het retourformulier dient in te vullen. Na het aanmelden de retour, heeft u nog 7 dagen de tijd om de producten met bijbehorend retourformulier terug te sturen.

Particulier

Heeft u een bestelling geplaatst als particulier en wilt u deze retourneren. U heeft als particulier een zichttermijn van 14 dagen. Deze gaat in op de dag na ontvangt van uw bestelling. In deze periode kunt u bij ons kenbaar maken dat u de bestelling of een artikel wilt retourneren. U kunt dit kenbaar maken via uw eigen account. Mocht u deze niet hebben kunt u hiervoor een ticket indienen of per e-mail naar info@veluwhoreca.nl. Na aanmelding ontvangt u een RMA nummer welke u op het retourformulier dient in te vullen. Na het aanmelden de retour, heeft u nog 14 dagen de tijd om de producten met bijbehorend retourformulier terug te sturen.

 

Artikelen ruilen

Voor het ruilen van artikelen kunt u dezelfde stappen als voor het retourneren volgen. U ontvangt na het kenbaar maken van uw retour/ruil een aangepaste factuur met de correcte verrekening. Als wij de geretourneerde artikelen in goede orde hebben ontvangen, wordt het nieuwe artikel(en) naar u toegestuurd. Mocht u een duurder alternatief willen, wordt deze na ontvangt bij bijbetaling en ontvangt van uw geretourneerde pakket verzonden. Wenst u een goedkoper artikel dan wordt de verrekening binnen 14 dagen terug gestort op uw rekening. Extra verzendkosten voor de nieuwe levering ( onder de franco order van € 250,- excl. btw ) worden op uw nieuwe factuur bijgeschreven.

 

Hulp nodig? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Veluw Horeca Klantenservice

Bezoek & Kantooradres
De Savorninlohmanstraat 90
3904 AT Veenendaal

Showroom & Magazijn
De Savorninlohmanstraat 90
3904 AT Veenendaal

Veluw International V.O.F.
KVK: 71256490 | KVK Amsterdam
IBAN: NL49 SNSB 0898 4392 72
BTWnr: 210415228B02
BIC: SNSBNL2A

Tel: +31 (0)318 - 304747

E-mail: info@veluwhoreca.nl
Web: www.veluwhoreca.nl